Hamarosan véget ér a 15. Maccabi Európa Játékok

Hamarosan véget ér a 15. Maccabi Európa Játékok

Kedves Barátaink!

Hamarosan véget ér a 15. Maccabi Európa Játékok. Ezúton szeretnénk felhívni a figyelmeteket az utolsó napok legérdekesebb eseményeire.

Sportok

A 15. Maccabi Európai Játékok utolsó napján, kedden, rengeteg döntőt rendeznek: futsalban, labdarúgásban, kosárlabdában, vízilabdában illetve úszásban lesznek döntők, a Lantos Mihály Sportközpontban, az Angyalföldi Sportközpontban, a Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszodában és a Ludovika Arénában.

Délelőtt 09:30-kor az úszódöntőkkel (többek között a Mazsihisz elnöke, Heisler András is elindul 1500-on), majd 10:45-től a junior fiúk futsal, 11:00-től a junior fiúk vízilabda döntőivel indul a nap.

Délután 12:30-kor ifjúsági fiúk futsal, illetve junior fiúk futball döntő mérkőzései következnek – az ifjúságiaknál a magyarok játszanak a britekkel. 15:00-kor férfi vízilabda, 15:30 ifjúsági fiúk futball, 15:45-kor junior férfi kosárlabda döntőkkel folytatódik a nap. Késő délután 16:00-kor férfi futball (Franciaország-Nagy-Britannia), majd 17:45-kor férfi masters futsal döntők következnek.

Az utolsó nap 18:00-kor férfi kosárlabda, majd 19:30-kor férfi futsal döntőkkel zárul.

Záróünnepség

A 15. Maccabi Európa Játékok Záróünnepsége a Játékok központi helyszínén, a Ludovika Campuson augusztus 6-án kedden 20 órakor kezdődik. A Záróünnepségen adják át a Játékok legjobb sportolójának járó Ken Gradon-díjat, a legnagyszerűbb munkát végző önkéntesnek járó díjat, valamint a Játékok Fair Play díját.

A rövid hivatalos program keretében Motti Tichauer, az Európai Maccabi Konföderáció elnöke és Deutsch Tamás, a Játékok Védnöki Testületének vezetője mond beszédet, majd ünnepélyesen levonják a 15. Maccabi Európa Játékok zászlaját.  

A Záróünnepségre komponált különleges légtáncbemutatót követően DJ-k indítják a Maccabi bulit. A Záróünnepségen a Játékokon induló 42 ország több mint 2300 sportolója, valamint a csapatok 700 akkreditált sportszakembere, vezetője, és a 15. Maccabi Európa Játékok lebonyolítását segítő több mint 500 önkéntes vesz részt.

Üdvözlettel:

EMG Media Team