Kisfilm vetélkedőnkkel a Heti Tv-ben! Kitolt határidő!Beküldte Új Aspektus

Kisfilm vetélkedőnkkel a Heti Tv-ben! Kitolt határidő!Beküldte Új Aspektus


Eredetileg a compiegne-i fegyverszüneti egyezmény megkötésének 101. évfordulóját tettük meg az Aspektus történelmi ismeretterjesztő kisfilm vetélkedője pályázati határidejéül, de a napokban rájöttünk, hogy a hatékonyság növelése érdekében hosszabbítanunk kell!
Gecse Géza a Heti TV Pirkadat műsorának vendégeként, a kisfilm vetélkedő új pályázati határidejét is elmondta: november 25-ig van mód és lehetőség rá, hogy akinek nem sikerült november 11-ig elküldeni kisfilmjét, most még lesz rá valamennyi többlet ideje, hogy tökéletesítsen rajta vagy elkészítse!
Annak, aki hobbi-szinten foglalkozik klipek készítésével, vannak családi emlékei vagy egyszerűen kihívást lát a vetélkedőben, azok számára ajánlja az Aspektus téma-felelőse a részvételt!
Ebben az esetben ugyanis másfél óra alatt elkészül a kisfilm!

Gecse Géza ismételten felhívta a figyelmet arra, hogy valamennyi információ igen részletesen megtalálható és olvasható az aspektus.eu oldalon, de főszabályként az írásokat az Aspektus Facebook-oldalán is megosztják! Tehát ott is mindenki pontos eligazítást kap! Amennyiben ez mégsem lenne elég, az [email protected]-os e-mail címet javasolja mindenkinek további felvilágosítás céljából!

Az Aspektus téma-felelőségnek sikerült a kisfilm vetélkedő záró rendezvényére is felhívni a figyelmet és meghívott minden érdeklődőt november 15-én délután 5 órára a Kossuth Klubba!

Ime a Heti TV-ben készült interjú teljese terjedelmében – kattintással: