Győztünk! – jelentette be a kormányfő nagy ováció közepette

SORSDÖNTŐ GYŐZELMET ARATTUNK!

 

Sorsdöntő győzelmet arattunk, lehetőséget teremtettünk magunknak, hogy megvédhessük Magyarországot – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök vasárnap késő este.

Győztünk! – jelentette be a kormányfő nagy ováció közepette a kormánypártok budapesti eredményváró központja, a Bálna előtt. Aláhúzta, Magyarország ma nagy győzelmet aratott. Most kell szerénynek lenni, mert most van mire – jegyezte meg.

„A MAGAS RÉSZVÉTEL MINDEN KÉTSÉGET ZÁRÓJELBE TETT.”

Orbán Viktor először a választópolgároknak gratulált, hogy eljöttek és részt vettek a választáson. A magas részvétel minden kétséget zárójelbe tett.

Külön is szeretnék köszönetet mondani és kifejezni a hálánkat azért a hűségért, amit azoktól kaptunk, akik a Fidesz és a Kereszténydemokrata Néppártra szavaztak, és kitartottak mellettünk az elmúlt évek alatt – fogalmazott.

A miniszterelnök köszönetet mondott a külhoni magyaroknak is, akik segítettek megvédeni az anyaországot. „Köszönetet szeretnék mondani lengyel barátainknak, Kaczyński elnök úrnak és Morawiecki miniszterelnök úrnak, akik eljöttek és támogattak bennünket” – húzta alá. Orbán Viktor köszönetet mondott a segítőknek, az önkénteseknek is. Jó volt veletek harcolni – tette hozzá.

Fotó: fidesz.hu

„Szeretnék külön is köszönetet mondani azoknak, akik imádkoztak értünk és értem. Köszönjük, hálásak vagyunk! Szeretnék köszönetet mondani minden segítő, aktivista, jelölt családtagjainak, akik kellő türelemmel viseltek bennünket és minden támogatást megadtak. Külön szeretnék köszönetet mondani feleségemnek, Anikónak” – fogalmazott.

Egy nagy csata van mögöttünk, sorsdöntő győzelmet arattunk, lehetőséget kaptunk, lehetőséget teremtettünk magunknak, hogy megvédjük, megvédhessük Magyarországot – húzta alá. „Még nem tartunk ott, a mi hazánk, Magyarország még nem tart ott, ahol szeretnénk, de már elindult a saját maga által választott útján. Együtt fogunk ezen az úton végig menni” – fogalmazott Orbán Viktor. Mindent köszönök! Soli deo Gloria! – zárta beszédét a Fidesz elnöke.