1,7 millióan mondták el a véleményét a Soros-tervvel kapcsolatban

A NEMZETI KONZULTÁCIÓ HATÁRIDEJÉNEK A MEGHOSSZABBÍTÁSÁT KÉRI A FIDESZ

A Fidesz és parlamenti képviselőcsoportja arra kéri a kormányt, hogy december 1-jéig hosszabbítsa meg a Soros-tervről szóló nemzeti konzultáció határidejét – jelentette be Halász János csütörtöki sajtótájékoztatóján.

Nagy örömmel hallottuk a Miniszterelnöki Kabinetiroda tegnapi bejelentését, bár még le sem telt a pénteki határidő, már több mint 1,7 millióan mondták el a véleményét a Soros-tervvel kapcsolatban – közölte a Fidesz-frakció szóvivője. Hozzátette, ez már most is rekord, mert egyik korábbi konzultáción sem vettek részt ennyien.

„A LEHETŐ LEGTÖBB EMBERRE SZÜKSÉG VAN AHHOZ, HOGY MEG TUDJUK VÉDENI MAGYARORSZÁGOT A MIGRÁNSOK BETELEPÍTÉSÉTŐL ÉS ATTÓL A FRONTÁLIS TÁMADÁSTÓL, AMIT SOROS GYÖRGY INDÍTOTT HAZÁNK ELLEN.”

Aláhúzta, mivel most is százezres nagyságrendben érkeznek vissza a kérdőívek, ezért a Fidesz és parlamenti képviselőcsoportja arra kéri a kormányt, hogy hosszabbítsa meg a Soros-tervről szóló nemzeti konzultációt. A konzultáció az eredeti tervek szerint november 24-ig tartana, de szeretnénk, hogy mindenkinek a kérdőíve beérkezhessen, ezért arra kérjük a kormányt, hogy december 1-jéig hosszabbítsa meg a határidőt – tette hozzá. Halász János fontosnak tartja, hogy egyetlen ember véleménye se vesszen el, mert minél többen mondunk nemet a Soros-tervre, annál erősebbek vagyunk.

A képviselő aláhúzta, a lehető legtöbb emberre szükség van ahhoz, hogy meg tudjuk védeni Magyarországot a migránsok betelepítésétől és attól a frontális támadástól, amit Soros György indított hazánk ellen azért, mert nem akarunk bevándorlóországgá válni. Emlékeztetett, Soros már személyesen is támadást indított, a nemzeti konzultációt támadva vádaskodik, hazudik és fenyeget. Soros bejelentette, hogy kampányt indít az ország ellen, ehhez médiát vásárolt magának, ránk uszította brüsszeli szövetségeseit, a Soros-szervezeteket és a hírek szerint hamarosan az Amerikai Egyesült Államokba utaznak a Soros-szervezetek ügyvédei, hogy ott is lejárassák Magyarországot – sorolta.

Fotó: fidesz.hu

Figyelmeztetett, a Magyarország elleni támadások része lesz az uniós költségvetési tárgyalásokon való nyomásgyakorlás, a brüsszeli számonkérések, a Soros-szervezetek átláthatóságával kapcsolatos viták, a diplomáciai nyomásgyakorlás és további Orbán-kormányt elítélő nyilatkozatok, valamint megrendelt hírek sorozata.

Halász János felhívta a figyelmet arra, eközben zajlik a Soros-terv végrehajtása is; ezek a javaslatok egyre magasabb szinten kapnak támogatást az uniós döntéshozatalban. Az Európai Parlament múlt héten szavazta meg azt az állásfoglalást, amelyet Soros egyik szövetségese hozott tető alá, és amely feketén-fehéren tartalmazza: a kötelező, felső korlát nélküli kvótát, az EU-ba lépő migránsok automatikus betelepítését, a felgyorsított családegyesítést, a betelepítést elutasító országok megbüntetését, a Soros-féle NGO-k bevonását a menekültügyi eljárásokba – idézte fel.

Ezek mind a Soros-terv részei és mindent meg fognak tenni, hogy ezt rákényszerítsék a magyar emberekre, és hogy az Orbán-kormány helyett egy bevándorláspárti kormányt ültessenek a hatalomba – jelentette ki a fideszes képviselő.

A magyar emberek hangjára és a kiállásra tehát minden eddiginél nagyobb szükség van, ezért arra kérünk mindenkit, hogy aki még nem tette, töltse ki és küldje vissza a kérdőívet; a kormányt pedig arra kérjük, hogy december 1-ig hosszabbítsa meg a nemzeti konzultáció határidejét – fogalmazott Halász János.

A sajtótájékoztatón szóba került, hogy Gyurcsány Ferenc egy fórumon a Czeglédy-ügy károsultjaival kapcsolatban ironizálva arról beszélt, hogy tulajdonképpen tizenegynéhány diákról lehet szó, és ez nem is akkora probléma. Halász János felháborítónak nevezte, hogy a Czeglédy-botrányban nyakig benne levő milliárdos Gyurcsány még ironizál is ezen az ügyön. Leszögezte, Gyurcsányéknak mindenképpen tisztáznia kell, miért pénzelték Czeglédy bűnszervezetét. Gyurcsánynak nem ironizálnia, hanem tisztáznia kell megát – jegyezte meg. A szóvivő kiemelte, nagyon úgy tűnik, Czeglédy egy stróman lehetett és lehet, hogy az egész ügy mögött Gyurcsány és a baloldal áll.