Hol késik Magyarország izraeli megszállása?

A zsidók tömeges bevándorlásáról tartanak a magyarok – derül ki a Tárki friss kutatásából. A lakosság közel negyede fél a közel-keletiek megjelenésétől. A radikális jobboldal már évek óta kongatja a vészharangot, de érdekes módon a zsidók még mindig nem értek ide. Vagy bujkálnak valahol az országban.

Kutatott a Tárki és kiderítette: habár jelenleg a bevándorlók népességhez viszonyított aránya meglehetősen alacsony, 2 százalék alatt van Magyarországon, és többségük határon túli magyar, Magyarország vonzó bevándorlási célpontnak számít a magyarok szerint: válaszadók 58 százaléka számít arra, hogy a jövőben valamilyen népcsoport nagy számban telepedik le az országban.

A  válaszadók 48 százaléka szerint várhatunk arra a jövőben, hogy Magyarországra nagy számban letelepednek kínaiak. Az arabok illetve a zsidók nagyszámú letelepedésére a lakosság megközelítőleg negyede 26 illetve 23 százaléka számít. Az afrikaiak betelepülését 17 százalék, a szlovákokét pedig 13 százalék várja. A Tárki által vizsgált minden népcsoportra igaz, hogy azok, akik tömeges bevándorlásukat várják, alacsonyabban iskolázottak és jobban félnek a bevándorlás bűnözést növelő hatásától.

Az arab országokból és Kínából az elmúlt évtizedekben jelentős mennyiségű bevándorló érkezett Európába, és jelenlétük Magyarországon is növekedhet az elkövetkező időszakban. A zsidók nagyszámú bevándorlását azonban, melyet második leggyakrabban említettek a válaszadók, az elmúlt évtizedekben nem alapozta meg semmilyen demográfiai tendencia, és erre ezen csoport létszáma alapján sem nagyon számíthatunk – derül ki az elemzésből. Míg Kína összlakossága több mint 1,3 milliárd, a muszlim vallásúaké pedig 1,6 milliárd fő, az Izraelben élő zsidóság kevesebb, mint 6 millió főt, és a világon élő zsidóság összesen is csak 13,5 millió főt tesz ki – ráadásul Izrael az utóbbi évtizedekben sokkal inkább bevándorlási célpont volt, semmint kibocsátó ország – érvel a felmérés.

A Tárki kutatása szerint a zsidók beözönlésével kapcsolatos hiedelem elterjedtsége azzal függhet össze, hogy az antiszemita politikai közbeszédben az izraeliek „honfoglalása” gyakran emlegetett és fenyegető lehetőségként jelenik meg. A zsidókkal szembeni előítéletek és a tömeges letelepedésükben való hit összefüggése az adatokból is jól látható: akik arra számítanak, hogy nagyszámú zsidó jön az országba a jövőben, azok kevésbé fogadnának el zsidót szomszédként, munkatársként vagy éppen házastársként. A kínaiak, az arabok és az afrikaiak esetében viszont nincs így: az ő betelepedésükben hívők nem eleve előítéletesebbek velük szemben.

Mikor érnek ide?

A zsidók özönlenek, özönlenek Magyarország felé már évek, talán évtizedek óta, de csak nem érnek ide. Ez mondjuk végülis logikus abból a szempontból, hogy Mózesék is 40 évig kóvályogtak mindenféle pusztaságokban, holott ugye Egyiptom és Izrael között nincs az a kifejezetten nagy távolság.

Más logikus válasz nincsen arra, miért nem jönnek, mikor olyan erős Magyarországon a zsidó bevándorlástól való félelem. Oké, hogy a politikai közbeszéd, de azon kívül, hogy az izraeli tőke valóban megjelent Magyarországon – ahogy más népek tőkései is, például az írek, a spanyolok, vagy a Kajmán-szigetekiek – semmi jele, hogy ide özönlenének.

Izraeli harckocsik: merre járhatnak vajon?
Fotó: AP

Pedig egy ideje már elvileg jönnek, repülők hozzák őket, lakóparkok épülnek nekik, a bevásárlóközpontok alagsoraiban nehézfegyverzetet is halmoztak fel, sőt, a gyerekeket már magyarul tanítják. És ki fogják írtan a magyar lakosság jelentős részét, hogy legyen hely a bevándorlóknak. De valamiért mégsem történik semmi, pedig már körülbelül 3 millió zsidónak itt kellene lennie Magyarországon. Lehet, hogy hirtelen fognak előbújni? Hát majd meglátjuk.

Persze lehet, hogy nem is jönnek, az egész elmélet kitaláció. Az elmúlt években már többen megpróbálták bebizonyítani az un. tények segítségével,  hogy ennek a félelemnek semmi alapja. De hiába, a bevándorlás-elmélet él és virul  tovább, és nem csak egyes emberek, hanem magukat komolynak gondoló politikusok is építenek rá.

Igazából ez is csak azt mutatja, hogy milyen jó dolgunk van. Bariban utcai harcokat vívnak a bevándorlók és a rendőrség, Lampedusán naponta érnek partot az afrikai országokból menekülő szerencsétlenek. A bevándorlással összefüggő problémák miatt Nyugat-Európa sok országában erősödnek a bevándorló-ellenes pártok. A politikusok a multikulti csődjéről beszélnek. Szóval anélkül, hogy bárkinek a pártjára állnánk bevándorlóügyileg, azt kijelenthetjük, hogy probléma van. Mi meg itt ülünk két százaléknyi bevándorlóval, és a lakosságunk negyede (legalábbis a minta szerint) egy nem létező bevándorlástól parázik.

Persze lehet ám, hogy épp ezért szemeltek ki minket. A tudjukkik.

Ön szerint? Elözönlik az országot a zsidók? Kamu az egész? Vagy más fog jönni? írjon: [email protected]