100 000 gondolat

Egy felhívás érkezett szerkesztőségünkhöz, amelyhez mi is csatlakozunk és javasoljuk olvasóink számára a csatlakozást.
A felhívás szövege itt olvasható.


Egy, a világon egyedülálló könyv megjelenését tűztük ki célul. Egy könyvnek általában egy, vagy csak néhány szerzője van. A tervezett könyvet reményeink szerint akár 100000-en is írhatják!
Bizonyára többen is vannak olyanok, akiknek titkos – vagy nem titkolt – vágyuk, hogy könyvet írjanak, s ezáltal valami maradandót hozzanak létre. Most itt az alkalom, hogy A 100 000 Gondolat a Polár Mobil Kft. (SAAB) támogatásával megvalósítsák álmukat! Egyetlen gondolattal, egyetlen mondattal egy könyv szerzői lehetnek, egy könyvnek, amely még nem volt a világon!
S hogy honnan jött az ötlet? Három szegedi fiatal fejéből pattant ki…
Mi, magyarok már nagyon sok mindenben bebizonyítottuk, hogy a legjobbak vagyunk. Itt az alkalom, hogy ennek az ötletnek a megvalósítása is a mi nevünkhöz fűződjön! Legyünk részesei – akár Ön is – egy világrekord kísérletnek. A világrekord nem más, mint a 100000 Gondolat elnevezésű könyv.
A könyv szerzője tehát bárki lehet, s ehhez egyetlen gondolatot, egyetlen mondatot kell csak leírnia. De miről szóljon ez az egy mondat? Miről fog szólni a különböző szerzők által leírt, egyetlen gondolatot megfogalmazó mondatokból álló könyv?
Az üzeneteket, gondolatokat 13 megadott témában lehet leírni. Mindegyik témát egy-egy ismert személyiség indítja „útjára”, ami azt jelenti, hogy ők azok, akik elsőkként leírták gondolatukat a következő témakörök valamelyikében: Üzenet a jövőbe, Üzenet az utódnak, Gondolatok a szerelemről, Gondolatok a fiataloknak, Üzenet a barátoknak, Üzenet a nőknek, Üzenet a férfiaknak, Gondolatok a kultúráról, Üzenet az egészséges életnek, Gondolatok a pénzről, Üzenet a közlekedőknek, Gondolatok a természetről, Üzenet a sportnak.
A könyvben bárkinek lehet üzenni, el lehet helyezni gondolatainkat, üzeneteinknek a jövő számára. Ajándékba is lehet adni szeretteinknek, barátainknak. Egy különleges ajándék: egy üzenet, egy mondat, amit mi adunk, amivel örömet szerezhetünk.
A könyv kereskedelmi forgalomban nem lesz kapható. Azok juthatnak csak hozzá, akik szerzői, vagyis akik leírják valamelyik témában a gondolataikat.
A könyv sorszámozott példányszámban jelenik majd meg. A nulla sorszámmal ellátott könyv – különleges, egyedi borításban – árverésre kerül, a bevételt a fogyatékos gyerekek életminőségének javításához szükséges berendezésekre fordítják.
Mit kell tennie annak, aki elhatározta, hogy a könyv szerzője akar lenni? Regisztrálnia kell magát a könyv weboldalán, melynek címe: www.100000gondolat.com.
Minden regisztrációhoz az MCO-net felajánlásával ajándékba adunk egy 5GB-os fotó – videó tárterületet, ahova saját képeit, videót töltheti fel.
(Breuerpress – FPI Info)
A cikk megjelenését az MCOnet International támogatta