ZSÉDA DÍVA – A koncert-show a Margitszigeti Színházban

ZSÉDA DÍVA – A koncert-show a Margitszigeti Színházban

 

ZSÉDA DÍVA – A koncert-show! Eddig még sosem látott, nagyszabású koncerttel érkezik hazánk legelbűvölőbb dívája, Zséda a Margitsziget színpadára július 1-jén, szombaton. Az egész estén átívelő show-műsorban az érzéki, mégis bensőséges dalain át megjelenik Zsédenyi Adrienn érzelemdús gondolatvilága. Az énekesnő elegáns és kifinomult stílusa a produkció minden pillanatában megjelenik majd a színpadon, egyszerre mutatja majd meg hódító és érzelmekkel teli énjét legszebb dalain keresztül.

 

Előadás: margitszigetiszinhaz.hu/margitszigeti-programok/zseda-diva-a-koncert-show/

Videó:

 

A Fekete rúzs femme fatale-jában, a Szeress most naivájában, vagy épp az Életben maradni pörgős ritmusában mindvégig ott van Zséda lírai oldala is. A Motel, a Mindhalálig, vagy éppen a Helló mind ennek a vonalnak az ékkövei. Az énekesnő elegáns és kifinomult stílusa a produkció minden pillanatában megjelenik majd a színpadon, egyszerre mutatja majd meg hódító és érzelmekkel teli énjét legszebb dalain keresztül. A látvány, a hangszerelés, a vendégek, a tánc egyvelege mind ehhez a hangulathoz tesznek majd hozzá, a végeredmény pedig egy felhőtlen szórakozással teli, tökéletes nyári este a Margitszigeti Színházban Zsédával és zenekarával.

Az inspiráló helyszínre egy teljesen új showműsort hoz majd el az énekeső. Vendégei szombaton a Talamba Ütőegyüttes tagjai lesznek, akik izgalmas hangzással színesítik majd a programot. „Nagyon inspiráló a helyszín, és nem csak azért, mert világsztároknak ad otthont időről időre, de azért is, mert olyan csodásan simul a természetbe, hogy ennél tökéletesebb helyszínt álmodni sem lehetne egy nyári koncertnek. Nézőként is imádok kilátogatni a szigetre, és elmerülni a sokdimenziós élvezetben, amit a zene, a színek, a nyári szél, a Duna jellegzetes moraja fest körénk. Akik ott voltak év végén a Vígszínházban a karácsonyi koncertemen, már hallhattak egy kis ízelítőt, abból az új, kicsit klasszikusabb világból, ahová a Talamba Ütőegyüttesselkalandoztunk el. A fiúk velünk lesznek most is, és ezúttal is válogatni fogunk néhány klasszikus gyöngyszemet, amit a magunk módján feldolgozunk, izgalmas hangzással színesítve a programot. Nagyon élvezem ezt az új irányt, a műfajok bátor ötvözését. Pont olyan színes, izgalmas hangulatot ad a koncertnek, ami tökéltesen passzol a Margitszigeti Szabadtéri Színpad hangulatához.” – fogalmazott Zséda.

Zsédenyi Adrienn szerint minden egyes este különleges, de a Margitszigeten egy fantaszikusan maradandó élményt szeretne kínálni a nézők számára és nagyon egyedi dallistával szeretné meglepni a közönségét. Még, ha szeretném sincs két egyforma koncert. Minden ott alakul köztem és a közönség között, abban a megismételhetetlen pillanatban, amikor találkozunk. Megfigyeltem, hogy minden estének van egy dala. Egy dal, ami azon az estén mindannyiunk közös energiája által kiemelkedik a műsorból. Valamiért akkor, ott, az az üzenet, ami betalál, ami velünk marad. De persze készülünk is nagyon erre az estére, hogy igazán különleges és maradandó legyen. Összeállt a számomra dream team, azok az alkotótársak és csapat lesz most is velem, akikkel már az Aréna koncertet is együtt csináltuk Azt szeretnénk, ha az estében ott lenne a nyár minden íze, illata, játékossága és szenvedélyessége, ahogy ehhez a fantasztikus helyszínhez illik.” – mondta el Zséda.

www.margitszigetiszinhaz.hu