Kérdőív az Ön egészségi állapotáról, egészségügyi, szociális ellátásokkal kapcsolatos igényeiről

Kérdőív az Ön egészségi állapotáról, egészségügyi, szociális ellátásokkal kapcsolatos igényeiről

Tisztelt Hölgyem/Uram!

A Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetségének Szeretetkórházában fejlesztési program kezdődött, melynek célja, hogy a Szeretetkórház Geriátriai Szakkórházzá váljon, magas szintű geriátriai ellátással, amely szolgáltatást felekezeti hovatartozástól függetlenül nyújt. A geriátria az idős emberek orvoslásának holisztikus megközelítésen alapuló tudományos gyakorlata.

A felmérésben együttműködünk a Nyugdíjas Klubok és Idősek „Életet az éveknek” Országos Szövetséggel. A Szövetség több mint 30 éve elkötelezetten tesz a méltó időskor feltételeinek megteremtése érdekében. Tagjait a kérdőív kitöltésére biztatja, hogy ezzel is hozzájáruljanak a jobb minőségű szociális és egészségügyi szolgáltatás megteremtéséhez.

A kérdőíves felmérés célja, hogy megtudjuk a 65 év feletti lakosság milyennek tartja egészségi állapotát, milyen igények merülnek fel igények az egészségügyi, szociális ellátásokkal kapcsolatosan.

A kérdőív kitöltése anonim módon zajlik. Az adatokat csak összesítve elemezzük és mutatjuk be.

A kérdőív kitöltése körülbelül 15-20 percet vesz igénybe.

Kérjük, segítse a fejlesztési terveinket azzal, hogy kitölti a kérdőívünket.

A kérdőív kitöltése után, kérjük kattintson a küldés/ submit gombra, ezzel küldi be a kérdőívet az elektronikus rendszerbe.

A kérdőív kitöltése során kérdése merül fel, vagy több információra van szüksége, kérjük írjon a [email protected] e-mail címre.

A MAZSIHISZ Szeretetkórház Módszertani Csoportja köszöni, hogy kitöltötte a kérdőívet, jó egészséget kívánunk!
*Kötelező

docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScO-IofUGW0pi1Qy2Vry_h45ATxkotOf1X44oYFa6xony_3Zw/viewform