Hollik István szerdai sajtótájékoztatóján

BRÜSSZEL TOVÁBBRA IS RÁNK AKARJA ERŐLTETNI BEVÁNDORLÁSPÁRTI POLITIKÁJÁT

 

Brüsszel továbbra is ránk akarja erőszakolni bevándorláspárti politikáját, el akarja venni a határvédelem jogát Magyarországtól – hangsúlyozta Hollik István szerdai sajtótájékoztatóján.

A Fidesz-KDNP frakciószövetség szóvivője kifejtette, el akarják venni a menedékkérelmi eljárások lefolytatásának jogát. Hozzátette, legalizálni akarják az Európa felé irányuló gazdasági bevándorlást, szervezett migrációs útvonalakat akarnak létrehozni.

„TOVÁBBRA SEM SZABAD HAGYNUNK, HOGY ZSAROLJÁK MAGYARORSZÁGOT!”

Meg akarják szüntetni az illegális határátlépés és az illegális migrációszervezés büntethetőségét, ismét a migránsok kötelező, automatikus elosztását sürgetik – tette hozzá.

Hollik István elmondta, Brüsszel meg akarja könnyíteni a gazdasági bevándorlók munkavállalását és családegyesítését, és még több pénzt, még nagyobb befolyást akarnak adni a bevándorlást szponzoráló Soros-szervezeteknek is.

Erről szól az Európai Bizottság legújabb javaslata, a brüsszeli migrációs biztos ENSZ-ben elmondott beszéde, a Brüsszel által is támogatott ENSZ globális migrációs csomagja, az Európai Parlament előtt fekvő bevándorláspárti javaslatok, és erről szólnak a Soros-hálózat nyilatkozatai is – mutatott rá Hollik István.

Hollik István hangsúlyozta, a brüsszeli bevándorláspárti elit továbbra is teljes erővel ránk akarja erőltetni a bevándorláspárti politikát.

A csata tehát messze nem ért véget Magyarország számára sem. Továbbra sem szabad hagynunk, hogy zsarolják Magyarországot! – hangsúlyozta Hollik István.