Anglia legnagyobb tévésztárja Egy öt éves zsidó kisfiú

Egy öt éves zsidó kisfiú Anglia legnagyobb tévésztárja

Bekerült egy most induló, roppant népszerű gyerekműsorba az öt éves Nathaniel és máris rajong érte az egész ország, főleg azért, mert folyton Istenről beszél.

angolkisfiu_cikk.jpg

„Ha nem osztozol másokkal, Isten dühös lesz és Theresa May (a brit miniszterelnök) is dühös lesz” – idézi a szigetország bulvármédiája lelkesen Nathaniel Howardot, egy vallásos zsidó családból jövő kisfiút. Nathanielt beválogatták egy TV-showba, mivel a szülei úgy gondolták, hogy okos és cserfes, jól érezné magát és szórakoztató lenne. Amikor a kisfiút elvitték a meghallgatásra, nem is mondták neki, hogy bekerülhet a TV-be, egyszerűen elmehetett játszani valahova és a dolog működött, Nathaniel bekerült az öt évesek titkos élete című műsorba és most már nem csak a szülei, de a TV nézői is rajonganak érte az adás óta.

Nathaniel állandóan Istenről kérdezi otthon is a szüleit és olyan kérdéseket tesz fel, amelyekre nem lehet válaszolni, legalábbis az anyukája nem tud, ugyanakkor roppant büszke a fiatalemberre, akiért egész környezete szorít és aki Istenről mesél a nézőknek, továbbá Theresa May hangulatáról is. Rabbi Nathanielről még sokat fogunk hallani Isten segítségével.

A The Jewish Chronicle írása alapján