Hidvéghi Balázs elmondta azt is, hogy a plakáton Soros szövetségesei, az ellenzéki pártok vezetői is láthatóak

HIDVÉGHI BALÁZS BEMUTATTA A FIDESZ ÚJ KÖZTÉRI PLAKÁTJÁT

 

Az ellenzéki vezetők számára Soros György és Brüsszel akarata a döntő, ők mindig ehhez a külső elváráshoz alkalmazkodnak, végrehajtanák a Soros-tervet, lebontanák a magyar határkerítést és bevándorlóországgá tennék Magyarországot – jelentette ki Hidvéghi Balázs a Fidesz új köztéri plakátjának a bemutatásakor.

A Fidesz kommunikációs igazgatója közölte, a plakáton középen Soros György látható, aki legutóbb éppen Davosban üzent hadat Magyarországnak, bejelentette, hogy részt vesz a magyar választási kampányban, be akar avatkozni. Ő az a milliárdos, aki évi egymillió migránst akar betelepíteni Afrikából és a Közel-Keletről Európába, lebontatná a magyar határkerítést, és bevándorlóországgá tenné Magyarországot – hívta fel a figyelmet.

„A FIDESZNEK MAGYARORSZÁG AZ ELSŐ, MEG FOGJUK VÉDENI A HAZÁNKAT, NEMET MONDUNK A SOROS-TERVRE.”

Hidvéghi Balázs elmondta azt is, hogy a plakáton Soros szövetségesei, az ellenzéki pártok vezetői is láthatóak. Itt van Gyurcsány Ferenc, aki egyszer már tönkre tette Magyarországot.

Itt van Vona Gábor, aki a pénzért és a hatalomért mindenre képes. Itt van, a kitudja már hány pártot megjárt köpönyegforgató Karácsony Gergely, és itt van a kiábrándítóan baloldalivá váló Szél Bernadett is – sorolta a kormánypárti politikus.  A kommunikációs igazgató megjegyezte, az ellenzéki vezetők naponta egymás torkának esnek, gyakorlatilag egy kanál vízben meg tudnák fojtani egymást.

Fotó: fidesz.hu

Azonban egy dologban egyet értenek: számukra Soros György és Brüsszel akarata a döntő, ők mindig ehhez a külső elváráshoz alkalmazkodnak, végrehajtanák a Soros-tervet, lebontanák a magyar határkerítést és bevándorlóországgá tennék Magyarországot – fűzte hozzá. Hidvéghi Balázs aláhúzta, „ezért bármennyire is reménytelenül bénának tűnnek sokszor”, mégis veszélyesek, és a Fidesz erre szeretné felhívni a figyelmet.

A Fidesznek Magyarország az első, meg fogjuk védeni a hazánkat, nemet mondunk a Soros-tervre és nem engedjük, hogy bevándorlóországot csináljanak belőlünk. Mi Magyarországot magyar országként kívánjuk megőrizni – fogalmazott a kommunikációs igazgató.

Hidvéghi Balázs arról is beszélt, hogy a plakáttal szeretnének ráerősíteni az országban egyre nyilvánvalóbb ellenzékváltó hangulatra is, mert Magyarország ennél jobb ellenzéket érdemelne.