Orbán vagy a kerítés lebontása a választás igazi, és nem kis tétje – jelentette ki Hidvéghi Balázs

ORBÁN VAGY A KERÍTÉS LEBONTÁSA – EZ A VÁLASZTÁS TÉTJE

 

Orbán vagy a kerítés lebontása a választás igazi, és nem kis tétje – jelentette ki Hidvéghi Balázs vasárnapi sajtótájékoztatóján.

Az elmúlt napokban a kormánypártok és az ellenzék is megkezdte a felkészülést a választásokra: a Fidesz-KDNP Kötcsén, az ellenzék pedig Soros színpadán a Parlamentnél – emelte ki a Fidesz kommunikációs igazgatója. Orbán vagy a kerítés lebontása a választás igazi, és nem kis tétje – húzta alá a kormánypárti politikus.

„A POLGÁRI, NEMZETI OLDAL EGYÉRTELMŰEN AZON DOLGOZIK, HOGY MEGERŐZZE MAGYARORSZÁG, A MAGYAR EMBEREK BIZTONSÁGÁT.”

Hidvéghi Balázs felhívta a figyelmet arra, már harmadik éve tart a tömeges migrációs invázió, mely alapjaiban fenyegeti Európát, és egyes előrejelzések szerint a következő években további 60 millió migráns indulhat el Európa irányába Afrikából. Választhatunk, hogy vagy megvédjük az országunkat, vagy engedjük, hogy mindörökre megváltozzon – jelentette ki a politikus. Hozzátette: a polgári, nemzeti oldal egyértelműen azon dolgozik, hogy megerőzze Magyarország, a magyar emberek biztonságát, és azt szeretnék, hogy az emberek nyugodtan és biztonságban tudják felnevelni gyerekeiket.

Szeretnénk megőrizni Magyarországot a magyarok országának, a másik oldalon azonban már felsorakozott a Soros-társulat, és egyértelművé tették, hogy készek elfogadni a tömeges migrációt – húzta alá.

Hozzátette, ők egyelőre még belső erőfitogtatással vannak elfoglalva, hatalmi harcok zajlanak, de a kulcskérdésben világosan láthatjuk, mit is gondolnak: mindannyian készek elfogadni a Soros-tervet, a kvótát és a tömeges betelepülést.

Hidvéghi Balázs elmondta, a Soros-társulat tagja Botka László és a szocialisták is. Emlékeztetett arra, hogy Botka szocialista miniszterelnök-jelöltté választása utáni első útja Brüsszelbe vezetett, ahol világossá tette, hogy lebontaná a magyar határt védő kerítést. Hozzátette: Gyurcsány Ferenc és a Demokratikus Koalíció szintén a brüsszeli bevándorláspolitika lelkes támogatója. Kiemelte azt is, hogy az Együtt vezetői a déli határnál a Soros-szervezetek vezetőivel közösen tüntettek a magyar határvédelmi intézkedések ellen.

A Jobbik kapcsán közölte, mára már megszokhattuk, hogy Vona Gábor amit az egyik nap mond, azt a pénzért és a hatalomért másnap simán letagadja és teljesen megbízhatatlan szereplővé vált. A Fidesz kommunikációs igazgatója emlékeztetett arra, hogy a Jobbik a baloldallal együtt nem szavazta meg az alaptörvény módosítását a parlamentben, mely alkotmányos szinten tiltotta volna meg a kötelező betelepítést Magyarországra.

Egyértelmű, hogy a választás tétje biztonságunk megőrzése, az, hogy ki tudja megvédeni Magyarországot, a magyar embereket, a családokat és a munkahelyeket. Orbán, vagy a kerítés lebontása, ez a választás igazi tétje – fogalmazott Hidvéghi Balázs.