Zsidó tv nem zsidóknak is

Zsidó tv nem zsidóknak is

hetitv.az uj média

A Magyar Telekom Zrt. indoklás nélküli, üzleti titokra hivatkozással történő elutasítása ellenére mégis sikerül Magyarország és egyben Európa első zsidó közösségi televízióját elindítani Budapesten.
December 1-jétől elindul Magyarország első zsidó közösségi televíziója a UPC budapesti programcsomagjában, azt követően pedig a MindigTV és a DIGITV is felveszi  szolgáltatásai közé az új és unikális médiaszolgáltatást. A zsidó közösség berkeiben ismert és elismert Breuerpress hírügynökség, amely már bizonyított a hiteles hírszolgáltatás területén, most újabb babérokra tör, amikor a nap 24 órájában kívánja tájékoztatni és szórakoztatni a nézőket.

hetitv_logo

A magyar médiapiac bulvárosodásával szemben nem tematikus tartalommal rukkol elő a televízió, hanem sajátos szemszögből, mondhatjuk úgy zsidó szemüvegen keresztül mutatja be és szórakoztatja a nagyérdeműt. Az napi rendszerességgel több alkalommal jelentkező hírműsorok keretezte műsorstruktúra igyekszik kielégíteni a színvonalas kultúrára éhezők igényeit, a nagyvilág érdekességeire nyitottak figyelmét, valamint nem utolsó sorban a könnyed, ám minőségi kikapcsolódásra vágyókat egyaránt.

peter.b.heti
A televíziós sugárzás előkészületei több mint egy éve folynak, a szükséges engedélyeknek az NMHH jóvolta és nyitottságának köszönhető gyors megszerzését követően minden médieszolgaltatást továbbító platformmal elindult az egyeztetés. A UPC Budapest VII. kerületében decembertől már továbbítja a jelet az előfizetőknek, az Antenna Hungária Zrt. mihamarabb biztosít helyet az adónak, és rövidesen a DIGITV előfizetői is hozza fognak férni a különleges műsorok sorához. A Magyar Telekom mostanság egyedi üzletpolitikája nem engedi előfizetőinek a hozzáférést, 2018-től gondolkodik az mediaszolgaltatas sugárzásán, de láttunk ott mostanában gyors változásokat is.