„Nyerjük meg a 2018-as választást”

„Nyerjük meg a 2018-as választást”

Molnár Gyula, az MSZP frissen megválasztott elnöke a tisztújítást követő sajtótájékoztatón a Villányi úti konferenciaközpontban kijelentette: neki, valamint Hiller Istvánnak, a választmány új elnökének a küldöttek arra adtak felhatalmazást, hogy a szocialista párt nyerje meg a 2018-as választást.

Molnár Gyula úgy fogalmazott: a következő két esztendőben mind a tartalmi és szervezeti kérdésekben, mind pedig a párt kommunikációjában a kormányváltást kívánja szolgálni. Egy hatékony, szolidáris, erős és működőképes szocialista párt legyen ott, amikor a választóknak dönteni kell arról, hogy hogyan tovább Magyarország – mondta.

A Botka Lászlót váltó Hiller István hitet tett egy határozott, erős, karakteres és sikeres MSZP mellett. „Molnár Gyulával jól fogunk tudni együttműködni, jól kiegészítjük egymást” – mondta. Hiller István, mint fogalmazott, össze kívánja kötni a modern nemzet fogalmát a modern baloldaliság fogalmával. „Össze akarom kötni a büszke európaiságot a büszke magyarsággal” – hangoztatta.