Zsidó Nyári Fesztivál Produkciós Iroda

Kálibuli – gasztro & kultúra – június 27 – én

Zsidó Nyári Fesztivál Produkciós Iroda

Engedjétek meg, hogy figyelmetekbe ajánljuk az alábbi fantasztikusnak ígérkező nyári programot:

Budapest Bár és Bangó Margit a Balatonon!

Az északi part legszebb helyén, a Káli-medencében, Köveskálon és Mindszentkállán rendezik meg június 27-én a Kálibulit, ami egy különleges gasztro- és kulturális esemény, este egy fergeteges koncerttel.
Szeretettel várjuk mindnyájukat 11 órától az izraeli és mediterrán konyha jegyében születő ínycsiklandó harapnivalók kóstolójára, ahol az ízek harmóniájáért a budapesti zsidó kulináris szintér fontos szereplői felelnek!
Az Északipart magazin szervezésében a három legjobb étterem – Káli Art Inn, Kővirág, MiAKő – és tíz kitűnő borászat  – többek között Káli Kövek, Pálffy Pincészet, Laposa, Liszkay, Szent Donát – várja a látogatókat különleges kóstolókkal.
De nem csak enni és inni lehet a Kálibulin, hanem érdekes előadásokat is hallgatni.
A gasztroszekciót Mautner Zsófi és Herczeg Ági képviseli. Másként mesél a történelemről Praznovszky Mihály és Katona Csaba.
Konrád György és Szelényi Iván arról beszélget Baló Györggyel, hogy mi lenne akkor, ha ma írnák meg az Értelmiség útja az osztályhatalomig című híres könyvüket. Itt lesz még Varró DaniZávada PálRadnóti Sándor.

Este az Amerikából csak néha hazalátogató Little G. Weevil zenél, a programot pedig a Budapest Bárzárja Bangó Margitvendégfellépésével, ami garancia egy hatalmas bulira.

Jegyek kaphatók a nagyobb jegyirodákban, valamint az interneten, a jegy.hu, és a kalibuli.hu-n. További info: www.kalibuli.hu
JEGYVÁSÁRLÁS
Facebook
Facebook
Kedves Olvasónk! Tájékoztatjuk, hogy az e-mail címe nyilvános címjegyzékből, oldalunkon, rendezvényünkön történt regisztrációkor, vagy előfizetői címjegyzékünkből került levelezési listánkba. Arra kérjük, hogy amennyiben a továbbiakban nem kívánja kapni hírlevelünket, a Leiratkozás gombra kattintva ezt jelezze felénk, és töröljük címét a levelezési listánkról. Elnézést kérünk, amennyiben levelünkkel zavartuk. Leiratkozás a hírlevélről