A szegedipiac.hu egy nem mindennapi kísérlet, mert az ötlet és a kivitelezés az évek óta a piacon aktívan kereskedők fejéből pattant ki, majd összefogásából született meg.

    
PIACI BEMUTATKOZÓ

www.szegedipiac.hu/

 

www.szegedipiac.hu/aru_szolg.html

ÁRUK ÉS SZOLGÁLTATÁSOK
A piacon megtalálható áruk és szolgáltatások kategóriájára kattintva olvashatja azoknak a kereskedőknek és boltoknak a felsorolását, akik, amelyek az adott kategóriába tartozó termékeket forgalmazzák. Ugyanitt talál információkat arról is, hogy a piacnak melyik részén találja meg az árusítóhelyeket.
A kereskedőink egy része saját ismertető weboldallal is rendelkezik, érdemes megnézni ezeket, mert itt teszik közzé az aktuális akcióikat és egyéb hirdetményeiket.

Lectori Salutem, azaz üdvözlet az olvasónak!

A gazdasági környezetünk rohamos és egyre gyorsuló változásai a szegedi piacon kereskedőket, a helyi és környékbeli termelőket is komoly kihívások elé állítják.

A szegedipiac.hu egy nem mindennapi kísérlet, mert az ötlet és a kivitelezés az évek óta a piacon aktívan kereskedők fejéből pattant ki, majd összefogásából született meg.

Abból indultunk ki, hogy a PIAC – így, csupa nagybetűvel! – sokkal több, mint egy multinacionális áruházlánc egyik üzlete.

A piac az a hely, ahol az ember összefut és beszélget az ismerőseivel, ahol iszik egy kávét, ahol megeszik egy lángost, ahol a szombat hajnali diszkózárás után reggelizik, ahol beszélget a zöldségesével, hogy milyen a várható termés. Olyan hely, ahol nagyhangon lehet nevetni és persze politizálni, ahol találkozik és képes szótváltani egymással a környékbeli parasztember és az akadémikus egyetemi tanár, a zöldégkereskedő és a színházi rendező.

Ha úgy tetszik, a piacon dobog a város szíve, egyfajta agóra, egyfajta centruma ez a városnak.

Mi, a piacon kereskedők és helyi termelők azt szeretnénk, hogy a piac megmaradjon ebbéli szerepében, de fejlődjön is. A környezetvédelem, a tiszta és hazai élelmiszerek, a fejlődő kereskedelem, a kereskedők és a termelők szívügye is.

Nem titkolt célunk, hogy a többezer éves kereskedési technikákat ötvözzük a legmodernebb technológiákkal, ezért, ha úgy tetszik, a hagyományos kereskedésünket most kiterjesztjük a virtuális piacok izgalmas világára is.

A friss, helyi termelőktől is származó áruk, a sok esetben monitorozott termelésből a piacra kerülő termékek, a személyes felelősségvállalásunk az, amit garantálni tudunk.

Szeretettel várjuk Önt!

 

www.szegedipiac.hu/aru_szolg.html