Vadas Vera: alaptalanok a BZSH ügyvezetőjének állításai

Vadas Vera: alaptalanok a BZSH ügyvezetőjének állításai

 

A Dohány utcai zsinagóga beléptetési rendszerét működtető Aviv Travel Kft. ügyvezető igazgatója szerint minden alapot nélkülöznek azok a sajtóhírek, amelyek Schwezoff Dávidra, a Budapesti Zsidó Hitközség (BZSH) ügyvezető igazgatójára hivatkozva a rendszerrel kapcsolatban feltételezett visszaélésekről számoltak be.

vadasvera


Vadas Vera, a mazsihisz.hu-nak eljuttatott közleményében hangsúlyozta: A Dohány utcai zsinagóga látogatói beléptetési rendszerével kapcsolatban a napokban megjelent sajtóhírek, melyek feltételezett visszaélésekről számolnak be Schwezoff Dávidra, a BZSH ügyvezetőjére hivatkozással, nélkülöznek minden valóságot és ténybeli alapot.

Az Aviv Travel és annak minden dolgozója mindig a jogszabályoknak és a szerződéses rendszernek megfelően készítette el az elszámolást, melyeket mind a BZSH, mind a MAZSIHISZ illetékesei minden alkalommal ellenőriztek és semmilyen kifogást nem jeleztek.

A valótlan híreszteléseket és rágalmakat mind az Aviv Travel Kft. dolgozói és a velük együttműködő további munkatársak, mind a magam nevében a leghatározottabban visszautasítom és kijelentem, hogy nem kívánunk semmilyen politikai játszma szenvedő alanyai lenni. A valótlan híresztelések és rágalmak ügyében minden jogi eszközt igénybe veszünk.

Az Aviv Travel Kft. a jövőben is, ahogy eddig is, tisztességesen végzi munkáját és legjobb tudása szerint eleget tesz a MAZSIHISZ -szal szemben vállalt szerződéses kötelezettségeinek.