Minjen-kereső okostelefonon

Minjen-kereső okostelefonon

Tablet magazin írása alapján / MAZSIHISZ

Próbált már Ön minjent találni útközben, nyilvános helyszíneken? A minjen verbuválását lehetővé tevő alkalmazás fejlesztői is ezzel a problémával szembesültek., mígnem olyan programot hoztak létre, amely felnőtt zsidó férfiaknak segít összehozni legalább tíz fős csoportot.


minjen_applik__ci__.jpg

A zsidó vallásban minimum tíz felnőtt zsidó férfinak kell összegyűlnie a közös imádkozáshoz. A fejlesztők minden hasznos ötletet le akarnak programozni.

A Minjen-kereső mögött álló cég olyan más alkalmazásokat is kínál, mint a telefonos imakönyv, vagy a közelgő ünnepek és a sábbáti gyertyagyújtások időpontjait tartalmazó adatbázisok.

A Minjen-kereső ingyenes okostelefonos alkalmazás. Úgy működik, hogy a felhasználók megadják, mikor és hol szeretnének imádkozni, ezen információkat pedig megkapja a közelben tartózkodó többi felhasználó. Amint kilenc másik felhasználó elfogadta a meghívást, az alkalmazás mindenkinek megküldi az imádkozás helyét és idejét.

Az alkalmazás fejlesztője, Barry Schwartz szerint a vallásos zsidók végre nyugodtan elutazhatnak bárhová, mert sok helyen össze tudják verbuválni az imádkozáshoz szükséges férfiakat.

Az alkalmazás az iTunes ide kattintva, a Google Play kínálatában pedig ide kattintva tölthető le.