Jelentkezés a 25. Auschwitz-Birkenau zarándoklatra

A 25 éves Élet Menete Alapítvány szervezésében, idén 25. alkalommal kerül sor az Auschwitz-Birkenau zarándoklatra, 2012. április 17. és 20. között.
Szeretnénk tájékoztatni önöket arról, hogy a nemzetközi Élet Menete szervezet, a túlélőket és a felszabadítóikat különleges tiszteletben részesíti 2012-ben.

Az Élet Menete 25. évfordulóján, rendkívüli módon szeretnénk elismerni a második világháború veteránjait, akik életüket kockáztatva harcoltak a szabadságért annak érdekében, hogy meghiúsítsák a zsarnok náci terveket a háború alatt.

__letmenete_illusztracio.jpg

2012-ben második világháborús veteránok is részt fognak venni a Lengyelországban Auschwitz és Birkenau közötti sétán, az Élet Menetén, beleértve olyanokat is, akik a haláltáborok felszabadítói voltak. Ezek a bátor hősök a holokauszt túlélőivel együtt lesznek a 2012 évi lengyelországi megemlékezés középpontjában.

Kérjük, ha ismer a környezetében élő második világháborús veteránt, hívja el őt erre a történelmi jelentőségű eseményre, vegye fel a kapcsolatot az Alapítvánnyal!

Tisztelettel:
Gordon Gábor az Élet Menete Alapítvány elnöke

A zarándoklat részletes programja, ide kattintva tölthető le
Részvételi feltételek és a regisztráció, ide kattintva tölthető le