Újraalakult a Fõvárosi Infopolitikai Testület civil oldala

Barát Tamás

Barát Tamás
Újraalakult és vezetõséget választott a Fõvárosi Infopolitikai Testület Civil oldala.


2007. október 12-én tartotta újraalakuló ülését a Újraalakult a Fõvárosi Infopolitikai Testület civil oldala. A testület tagjai új vezetõséget választottak. A FIT civil oldala elnökének Barát Tamás Fõiskolai tanárt, a MÚOSZ Társadalmi Kommunikáció Tagozatának elnökét választották meg.
A vezetõség további tagjai: Mozga Márta a ClubNetCet Egyesület elnöke, Rozsnyai Gábor a Humán Erõforrás Nemzetközi Egyesület Elnöke, Dr. Gelényi Csaba a PR Fejlesztéséért Alapitvány kurátora, Kállai Gábor a Magyar Sakk Szövetség pr-igazgatója.
A Fõvárosi Infopolitikai Testület olyan, háromoldalú érdekegyeztetõ fórum, tanácsadó testület, melynek célja az elektronikus szolgáltatások bõvítése és a minõségük javítása. Budapest közös jövõképének kialakítása, az ennek érdekében teendõ rövid, közép és hosszú távú lépések meghatározása, majd ennek alapján javaslattétel közös projektekre, és a közös érdekek mentén a piaci és közösségi érdekeket egyaránt szolgáló fejlesztések elindítása a Budapesten élõk és dolgozók kényelmének érdekében.
A Fõvárosi Infopolitikai Testület három, azonos szavazati joggal rendelkezõ tárgyaló oldalból áll. Ezek: a közigazgatás képviselõi, az üzleti élet képviselõi, a civil szervezetek képviselõi.
Breuerpress – FPI info