Hollik István a pénteken elfogadott jogszabály kapcsán.

A BEVÁNDORLÁSI KÜLÖNADÓ EGY ÚJABB VÉDELEM AZ ORSZÁGNAK

 

A bevándorlási különadó egy újabb védelem az országnak – jelentette ki Hollik István a pénteken elfogadott jogszabály kapcsán.

Mindazon szervezetekre, akik ezentúl a bevándorlást támogatják vagy segítik, azokra bevándorlási különadót vetünk ki; az Országgyűlés pénteken fogadta el az erről szóló törvényt, mely még a nyáron életbe is léphet – jelentette ki a Fidesz-KDNP frakciószövetség szóvivője.

Aláhúzta, a bevándorlási különadó egy újabb védelem az országnak a jogi határzár, a kerítés, a Stop Soros törvény és az alkotmánymódosítás mellett. A Soros-szervezeteknek ezentúl súlyosan fizetniük kell, ha bármilyen bevándorlást támogató tevékenységet végeznek, és ha ilyen célra támogatást fogadnak el bárkitől – fejtette ki a kormánypárti politikus.

Fotó: fidesz.hu

Elmondta, mivel a Soros-szervezetek köztudottan azon dolgoznak, hogy Európát bevándolókontinenssé és hazánkat pedig bevándorlóországgá tegyék, nyugodtan mondhatjuk, hogy a bevándorlási különadó valójában egy Soros-adó. Az ebből befolyó pénzt a magyar állam csak határvédelemre fordíthatja – közölte Hollik István.