Közgyűlés és programajánló

Közgyűlés és programajánló

 

Közgyűlésről és programjainkról
Megtekintés böngészőben ›
Kedves Tagjaink, Barátaink!

Időrendben haladva szeretnénk mindenki figyelmébe ajánlani az egyesület programjait.

Legelőször is a holnap, azaz május 16-án 15 órakor esedékes éves közgyűlésünket, melyre minden (már meglévő és leendő) tagunkat szeretettel várunk. További részletek: a honlapunkon.

A hét hátralevő részében több eseménybe kapcsolódunk be vagy rendezzük meg másokkal együttműködve:

  • május 17-én csütörtökön nyílik meg Féner Tamás kiállítása a Csányi5-ben. Az „És beszéld el fiaidnak” című fotósorozat mindent elmond a 80-as évek magyar zsidóságáról. A kiállítást Donáth László evangélikus lelkész nyitja meg 18 órakor a Csányi5-ben.
  • Ezt követően (20 órától) ugyanott a ZSERklub és a Mazsike közös filmklubjánakkeretében a Volt egyszer egy Németország (2017) című film vetítése.                                            Mindkét programunkról (többek között) bővebben: a naptárunkban.
  • A hét még tartogat egy ünnepi programot is: Sávuot éjszakáján ismét megtelik a Bálint-ház. Az egyesületet Takáts Andrea színművésznő képviseli Retikül „különkiadásával”. A programok szombat este 8-kor indulnak, 11 órától lesz a Retikül. Részletes információ: itt.
A hónap végén is számos izgalmas program várható:

lesz Retikül Takáts Andreával (24-én)Füst Milán Páholy Mácsai Pállal (29-én) és óbudai zsidó séta is (május 27-én)

Minden programunkról részletek: naptárunkban és Facebook-oldalunkon.

A MAZSIKE KICSIT A MÁSIK OLDALÁRÓL: 2014-ben indult útjára a diákok aktív közreműködősével megvalósuló holokauszt-emlékezeti iskolai programunk, az Üres Padok. A sok év tapasztalatait, a hasonló iskolai jó gyakorlatokat, a tanároknak szóló módszertani képzést egybefűzőkonferenciánk 2018.  június 7-8-a között kerül megrendezésre a Páva utcai Holokauszt Emlékközpontban. A konferencia részletes programja ittMindenkit szeretettel várunk!
Kedves leendő és már meglévő MAZSIKE-tagjaink! 
Köszönjük, ha tagdíja befizetésével idén is támogatta/támogatja egyesületünk munkáját!
Reméljük 2018-ban (is) élvezni fogják a MAZSIKE Kulturális Kártya
adta lehetőségeket, és élnek különleges ajánlatainkkal!

KÜLÖNLEGES AJÁNLAT: A HÁTRALEVŐ NAPTÁRI ÉVRE SZÓLÓ TAGDÍJ MOSTANTÓL KEDVEZMÉNYESEN 2500, NYUGDÍJASOKNAK 2000 FT.!
A kártya igénylése, vagy megújítása a honlapon keresztül, vagy személyesen, irodánkban is lehetséges.  Érdeklődés a [email protected]-on, vagy 06 1 311 6665 – os telefonszámon.

Megköszönjük továbbá, ha az esedékes adóbevallásánál 1%-át az egyesületnek adja, hogy jövőre is hasonlóan színes legyen a programkínálatunk. Adószámunk: 19025733-2-42

MAGYAR ZSIDÓ KULTURÁLIS EGYESÜLET – Mazsike
Irodánk címe: 1053 Bp., Tüköry u. 3
Levelezési cím: 1065 Bp., Révay u.16.
Tel: +(36) 1 311-6665 • 
E-mail: [email protected] • www.mazsike.hu  • Facebook: mazsike

A kultúra hidat teremt az emberek között. Ha Ön is fontosnak tartja Egyesületünk civil tevékenységét, kérjük, támogassa a Magyar Zsidó Kulturális Egyesületet, és a magyar-zsidó kultúrát. Bankszámlaszámunk: 11709002-20064275. Köszönjük!Minden jog fenntartva © 2017

Beállítások kezeléseLeiratkozás