Puskás Imre: A választások eredménye azt is jelenti, hogy tovább erősödhet a gazdaság .

A VÁLASZTÁSOK EREDMÉNYEI AZT IS JELENTIK, HOGY TOVÁBB ERŐSÖDHET A GAZDASÁG

 

A választások eredménye azt is jelenti, hogy tovább erősödhet a gazdaság és marad az otthonteremtési program – szögezte le Puskás Imre portálunknak, csütörtökön.

A Fidesz szóvivője elmondta, a pénteki friss építőipari adatok is jelzik, hogy a magyar gazdaság, a magyar építőipar az elmúlt években életre kelt.

„AZ EMBEREK ARRÓL IS DÖNTÖTTEK A VÁLASZTÁSON, HOGY NEM ADJÁK AZ ORSZÁG VEZETÉSÉT ALKALMATLANOK KEZÉBE.”

Egy év alatt 27 százalékkal nőttek az építőipari beruházások – tette hozzá, hangsúlyozva, a választások eredménye azt is jelenti, hogy tovább erősödhet a gazdaság és marad az otthonteremtési program.

Puskás Imre elmondta, az emberek arról is döntöttek a választáson, hogy nem adják az ország vezetését alkalmatlanok kezébe. Hozzátette, nem kapott bizalmat az az ellenzék, amelyről tudtuk, hogy visszatérne, ahhoz a rossz gazdaságpolitikához, amellyel egyszer már tönkretették az országot.

A Fidesz szóvivője közölte, azt is tudtuk, hogyha lehetőségük volna, akkor eltörölnék az otthonteremési programot és duplájára visszaállítanák a lakásépítés áfáját.

Ezzel nemcsak az építőipart tették volna tönkre, hanem iszonyatosan megdrágították volna megint a családok otthonteremtését – hangsúlyozta Puskás Imre.