Mert menni mindig kell – Meghívó Rubin Eszter: Bagel című könyvének bemutatójára

Mert menni mindig kell – Meghívó Rubin Eszter: Bagel című könyvének bemutatójára

Sok szeretettel meghívunk minden érdeklődőt Rubin Eszter második kötetének, a Bagelnek könyvbemutatójára, 2016. november 19. szombat, 16:00 órára (a sábát kimenetele ezen a napon: 16:53 óra) a Werk Akadémiára (Budapest VIII. ker., Salétrom u. 4.). A szerzővel Réz András filmesztéta, műfordító, író beszélget. Felolvas Csákányi Eszter Kossuth-és Jászai Mari-díjas színésznő.

rubineszter_k__nyvbemutato.jpg

Kohav Virág Bagel boltjában a törzsvendégek sorsát ismerjük meg a regénnyé összeálló novellafüzért olvasva, amely a zsidóság, az iszlám, az istenkeresés, a szex, a gasztronómia, a gasztrománia és a húsevés filozófiai kérdéseit járja körül, sokszor szatirikus vagy abszurd módon új nézőpontokat mutatva.

Könnyen magunkra ismerhetünk a szereplőkben, akik mind keresnek valamit, valakit, de leginkább válaszokat próbálnak találni, a megoldás azonban mindig kívül esik az általuk megismerhető eseményhorizonton.

Rubin Eszter második kötete, a Bagel ott kezdődik, ahol Barhesz című első regénye véget ért. A korábban megismert családtagok azonban háttérbe vonulnak és új karakterek lépnek színre, így a Bagel önálló történetként is olvasható.

Rubin Eszter: Bagel,