Barack Hussein arcul köpi az orlandói áldozatokat

Barack Hussein arcul köpi az orlandói áldozatokat

Az orlandói vérengzést követő héten 441 szír migráns nyert befogadtatást az Egyesült Államokba, akiket huszonhat államba szórtak szét. Floridába darabra annyian kerültek, ahány embert az orlandói melegbárban kiirtott Omar Mateen iszlamista tömeggyilkos. Így gondoskodik az Obama-adminisztráció a népesség utánpótlásáról, miközben Hillary szaúdi pénzekből kampányol.

Az orlandói vérengzés után sem állította le a muzulmánimportot az Egyesült Államok, amely 441 szíriai menekültnek nyújtott új otthont. A migránsokat huszonhat államnban szórták szét, a legtöbben három államba kerültek: Illionois 60, Arizona 38 jövevénynek örvendhetett. Negyvenkilenc új mohamedán jutott Floridába, vagyis egy híján annyi, amennyi ártatlan embert megöltek egy orlandói bárban az iszlám nevében.

A 441 ember túlnyomó többsége iszlamista. Öten közülük keresztények, egy migrás pedig felekezeten kívülinek vallotta magát.

Syrian-refugees-27-800x350.jpg

A Floridában letelepített migránsoknak a következő települések örvendhettek: Orlando, Kissimmee, Clearwater, Delray Beach, Miami és Pensacola (5-5 fő), továbbá Tampa (18 fő).

Rick Scott, Florida kormányzója ellenezte a szírek betelepítését, és kételyeit fejezte ki afelett, vajon a szövetségi kormányzat megosztott-e az állammal minden információt az új amerikai lakosokkal kapcsolatban.

Eközben tovább dühöng a választási kampány is az Egyesült Államokban, ahol illegális, hogy külföldi hatalmak jelöltek pénzügyi támogatásával próbálják befolyásolni a választások kimenetelét. Ez, úgy tűnik, nem zavarta a szaúdiakat, akik úgy a republikánusokba, mint a demokratákba tömtek pénzt – de egyes sajtóállítások szerint a legnagyobb összeget Hillary Clintonra áldozták, akinek a kampánya húsz százalékát fedezték így. Ezt Mohamed herceg, az uralkodó család egyik tagja állította.4

Az amerikai szövetségi választási bizottság szerint Clinton az elmúlt két évben valamivel több mint 211,8 millió dollárt költött el kampányra. Ennek a húsz százaléka 42,4 millió dollár lenne.

A szaúdi támogatásról szóló jelentés Mohamed herceg hivatalos amerikai útja előtt látott napvilágot, majd rejtélyes módon el is tűnt. A herceg a hónap közepén járt Washingtonban, majd New Yorkba utazott, hogy befektetési cégekkel tárgyaljon, írta a Saudi Gazette.

1-121.jpg

Nem ez az első alkalom, hogy a Clinton családot szaúdi kapcsolatokkal gyanúsítják. 2008-ban már kiderült, hogy a királyság 10 és 25 millió dollár között adakozott a Clinton Foundationnek. Ezt a jótékonysági alapot Bill Clinton hozta létre.

Tavaly a szaúdi király udvar mellett működő Médiaügyi Tanulmányok Központja 200 ezer dollárt fizetett a Podesta Group nevű PR csoportnak egy egy hónapig tartó, „PR-szolgáltatásokat” magában foglaló projektért. A Podestát 1988-ban alapította két fivér, John és Tony Podesta. John Podesta Hillary Clinton kampányfőnöke a jelenlegi kampányban.

Az amerikai társadalmat a politikai hovatartozás és ideológiai elkötelezettség szerint osztja meg az orlandói tömegmészárlás – erre a következtetésre jutott a Gallup közvélemény-kutató intézet felmérése.

Az amerikaiak 48 százaléka arról van meggyőződve, hogy iszlám terrorcselekményről van szó, míg 41 százalékuk gondolja azt, hogy a mészárlásnak nincs vallási háttere.

A demokraták körében a megkérdezetteknek csak 27 százaléka gondolta úgy, hogy a tragédia iszlám terrorizmus volt. A republikánusoknak a 79 százaléka egyértelműen muszlim hátterű terrorcselekménynek tartja a tömegmészárlást.

Az amerikaiak 80 százaléka szerint meg kellene tiltani a fegyvervásárlás engedélyezését azoknak, akiket az FBI (Szövetségi Nyomozó Iroda) terrorizmus gyanújával megfigyelés alatt tart, 67 százalékuk szerint pedig az lenne a legcélravezetőbb, ha fokoznák az Iszlám Állam nevű terrorszervezet elleni légicsapásokat a Közel-Keleten. 64 százalék támogatná, ha a fegyvervásárlás előtt alapos vizsgálatnak vetnék alá a klienseket, majd kötelezően tanfolyamon kellene részt venniük. S a megkérdezettek 63 százaléka azt is támogatná, ha a saját államában a szövetséginél szigorúbb fegyvervásárlási és -tartási törvényeket hoznának. MK/Breitbart/MTI/BPI