2016-ban új műsorokkal vár benneteket a Hit Rádió!

2016-ban új műsorokkal vár benneteket a Hit Rádió!

 
 ronai

 

Rónai Egon

Hit Rádió <[email protected]>

 

Boldog és sikeres, áldásokban gazdag új évet kívánunk valamennyi hallgatónknak!

A 2016-os évet mozgalmasan kezdi rádiónk. Ezekből az eseményekből állítottuk össze első idei hírlevelünket.

Új műsorok:

  • január 11-én indul délelőtti információs-evangelizációs magazinunk, a Középpont. Az elnevezés egyszerre utal a nap közepére, hiszen 10 és 14 óra között jelentkezik a műsor és arra, akit mindig figyelmünk középpontjában kell tartanunk, Jézus Krisztusra. Ez a két témánk is, az aktualitások, a hétköznapi életünket segítő információk, szakértők, akár a konyhaművészet, az otthonteremtés, a pénzügyek, az autók és még számtalan témában, és az ige, mint vezérfonal a hétköznapokban. Hallgatóink tanácsot kérhetnek pásztoroktól, kérdezhetnek tőlük igei témákban és akár életvezetési kérdésekben, részleteket mutatunk korábbi Igeidő műsoarinkból is – tartalmas szórakoztatásra készülünk. Mindezt minden hétköznap 10 és 14 óra között a HitRádióban!
  • ugyancsak január 11-én este indul útjára új magazinunk a Hétköznapi Hősök. Olyan embereket mutatunk be, akik persze jobbára azt mondják, hogy csak a munkájukat végezték vagy csupán a szívükre hallgattak, esetleg hogy ezt bárki megtette volna a helyükben. Mi viszont azt gondoljuk róluk, hogy ennél sokkal többről van szó: ők a mi hétköznapi hőseink! Akik esélyt adnak, másokért dolgoznak, kiállják a próbát, szembeszállnak a kudarccal, megfordítják a lehetetlent! Január 11-től minden hétfőn 20 órától (ismétlése kedden 14 órakor) Hétköznapi Hősök! A szerkesztő Takács Zsuzsanna, a műsorvezető Aszalós Szilvia
  • Fiataloknak szól elsősorban vasárnap 14 és 16 óra között a HitRádió műsora! Először 14 órától Mészáros Olívia és Galgóczi Levente Atmoszféra című lendületes műsora jelentkezik. A középiskolások, a továbbtanuló teenagerek, a „z generáció” világát, hangvételét, gondolkodásmódját megmutató egyórás adás hitelességét készítői és vendégeik biztosítják: ők maguk sem idősebbek ennél a korosztálynál! Atmoszféra havonta egyszer, vasárnap 14 és 15 óra között.
  • Majd ugyancsak vasárnap 15 órától hallható a Full Kontakt, Kulifai Máté műsorvezető és Kollár Leila szerkesztő összeállítása az eggyel talán idősebb, a 18 – 25 éves korosztály ügyeiről. Az elmúlt hetekben a párkapcsolati kérdések voltak terítéken és alighanem ez a téma még folytatódik is a közeli hetekben, a nagy érdeklődés bizonyítja fontosságát. Az ismerkedés és a szakítás, az első randi, az eljegyzés és a házasság – kit ne foglalkoztatnának ebben a korban (vagy akár később is) ezek a kérdések… Full kontakt minden vasárnap 15 és 21 órakor!
  • Pajor Tamás evangelizációs műsora, a Közvilágítás szintén vasárnap kapott helyet, váltásban az Atmoszféra című műsorral. Aktuális témákon keresztül mutatja be az adás a megoldást, az egyetlen kivezető utat, a megtérés lehetőségét és ajándékát. Ugyan januárban a hónap végi Ámen koncert próbái miatt a Közvilágítás nem működik, de februártól vasárnaponként újra felkapcsoljuk a fényt!

Költözik a HitRádió!

Előreláthatóan január végén költözik a rádió! A Hit Gyülekezete támogatásának és sokak célzott adományainak köszönhetően elkészül egy valóban a XXI. század műszaki kihívásainak megfelelő, a legkorszerűbb digitális technológiának megfelelő, akár nagyobb célokat – pl. egy frekvenciával rendelkező rádióállomást – is kiszolgáló bázis. Az ATV szomszédságában három stúdióval, megfelelő kiszolgáló helyiségekkel várja a HitRádió munkatársait az új központ. A költözés azonban részleges lesz, hiszen megtartjuk a Hitparkban lévő korábbi stúdiót is, ahonnan az istentisztelet közvetítések napján adjuk majd műsorunkat.

Facebook, web-oldal

A legnépszerűbb közösségi portálon, messze megelőzve más egyházi rádiók követőinek számát, már közel 24 ezren like-olták, követik, figyelik (reméljük, hallgatják) a HitRádió programját. (Összevetésként, a Katolikus Rádiót 2300, a Mária Rádiót 10500-an kedvelik.)
Természetesen ez elsősorban mennyiség és nem értékmérő, de azért örülünk neki és köszönjük a bizalmatokat!
Tervezünk a jövőben játékokat, interaktív jelenlétet, élő videó kapcsolatot, a stúdióban zajló munkát, a műsorokat kicsit közelebb hozva a hallgatóinkhoz.
Változatlanul küzdünk internetes oldalunk – www.hitradio.hu – fejlesztésével, tartalmának bővítésével, korszerűsítésével. Ennek a folyamatnak lesz végállomása egy kereshető, visszahallgatható archívum megteremtése. Erről sok kérdést kapunk, még kénytelenek vagyunk türelmet kérni!

Még egyszer boldog új évet és sok együtt töltött időt kívánunk!

Hit Rádió, a Hit Gyülekezete rádióállomása. 1103 Bp., Gyömrői út 69.
www.hitradio.hu [email protected]
A rádió kereskedelmi irodájának telefonszáma: +3630 9492749 [email protected]