Bűnbánó imák után újévi vacsorák

Bűnbánó imák után újévi vacsorák

Bűnbánás a Solymári várban

Az askenázi imarend szerint a zsidó újév, Ros Hásáná előtti szombat éjszaka hagyományosan a Szlichot, bocsánatkérés fohászainak kezdete. Szokás ilyenkor egy a világ zajától elzárt, spirituálisan is tiszta helyre elzarándokolni, amely alkalmas arra, hogy elmondjuk idén első alkalommal a Szlichot bűnbánó imákat.

Idén is szervezünk ilyen zarándoklatot!

Szombat este (augusztus 31-én) este 22.15 órakor találkozunk a hűvösvölgyi autóbusz állomáson, majd onnan városi buszokkal tovább utazunk Solymárra, ahol a Solymári várban elmondjuk együtt bűnbánó imáinkat.

Az imák után grillezéssel és italozással összekötött fárbrengent szervezünk, amelynek helyszínére egy rövid gyalogtúra során jutunk el.

A program ingyenes, előregisztráció szükséges, hogy a résztvevők számához mérten tudjunk készülni. Ajánlott zseblámpát hozni!

Jelentkezés és további információ: [email protected] e-mail címen, illeltve a 268-0183 telefonszámon

Ünnepeljen velünk!
Újévi vacsorák Pesten és Budán

Pesten és Óbudán is sok szeretettel várjuk azokat, akik velünk költenék el ünnepi vacsorájukat is!

Újévi kidus és ünnepi vacsora Óbudán:
Szeptember 4-5-én családias hangulatú ünnepi vacsora 19.00 órától.
Ár: 3000 forint/fő/est

Ros hásánái vacsora a város szívében
Mindenkit szeretettel várnak az újévi ima után rendezett vacsorán a Vasvári Pál utcai zsinagógában szeptember 4-én, 19.00-tól.
Ár: 1500 forint/fő

Fiatalok vacsorája
Az ünnep második estéje a fiataloké (35 éves korig) a Vasváriban! Ünnepelj velünk és barátaiddal egy fergeteges hangulatú és meglepetésekkel teli vacsorán! Várunk szeptember 5-én 19.00-tól!

További információ és jelentkezés a [email protected] e-mail címen ileltve a 268-0183 telefonszámon, vagy személyesen a Keren Or központban (Károly krt. 20).

Jegyek korlátozott számban állnak rendelkezésre, csak abban az esetben tudjuk biztosítani helyét a vacsorákon, ha Ön regisztrált az eseményre, majd jegyét meg is vette a Keren Or központban!