Csurka megint zsidózott, feljelentettük Tarlósnál

Aczél György egykori liblingje az októberi főpolgármesteri puha figyelmeztetés óta sem tagadta meg önmagát. Mi szóltunk. 

 
Mint arról korábban beszámoltunk, októberi végi – szokásos – zsidózása után Csurka István figyelmeztetést kapott Tarlós Istvántól. A főpolgármesteri közlemény figyelmeztette az Új Színház leendő intendánsát: „Tartózkodjon a félreérthető, illetve a politikai kultúrával nem összeegyeztethető nyilatkozatoktól, mert azokkal veszélyezteti az Új Színház elképzelt, megvalósítandó programját és Dörner György igazgatói kinevezését”.

Belenéztünk az elmúlt másfél hónap Magyar Fórumaiba. Csurka tartózkodik a félreérthető nyilatkozatoktól: teljesen félreérthetetlenül zsidózik, sőt, a zsidózás írásainak vezérmotívuma. A figyelmeztetés másik pontját azonban nem fogadta meg: nem tartózkodott ugyanis a politikai kultúrával össze nem egyeztethető nyilatkozatoktól.

A legfrissebb, december 8-i Magyar Fórum második oldalán olvasható, Történelemhamisítás – Fegyelmink kilátásai című Csurka-vezércikkben Soros Györgyről például ezt írja Csurka: „Kiderült, nincs magyar célja itteni jelenlétében, minden mozdulata a magyar zsidóság egy jól körülhatárolható részének hatalomban tartását, majd hatalomhoz juttatását szolgálja. Az amerikai zsidóság érdekeit szolgálja az izraeli befolyás és behatolás erősítésével, és az izraeli befolyást az amerikai Oscar-díjas majomkodás erősítésével. (…)

Ezért lehet és kell ugyan másokat is feltételezni a forint elleni spekulációs támadások mögött, de Sorost kihagyni lehetetlen. Neki ez a szakmája és az eredendő célja, együtt természetesen más izraeli és amerikai erőkkel.”

Sikerült az ügyben utolérni Szűcs Somlyó Máriát, Tarlós István sajtófőnökét, aki azonban nem tudott arra válaszolni, hogy a Csurka-Dörner tandemre nézve lesz-e következménye a fönti gondolatoknak, pontosabban azok megjelenésének. Szűcs Somlyó közölte: „a főpolgármester úr nem olvas Magyar Fórumot”. Kérdésünkre hozzátette: Csurka elmúlt másfél havi zsidózásairól nem tudott és „valószínűleg a főpolgármester úr sem”. A sajtófőnök azt ígérte: megnézi a legfrissebb Magyar Fórumot és tájékoztatja a főpolgármestert Csurka írásáról.

atv.hu, Szegő Péter