Orbán: ezt a választást megnyertük – 23:36

Soha ennyien nem dolgoztak,

 


Orbán: ezt a választást megnyertük – 23:36

Hallgassa meg

Soha ennyien nem dolgoztak, soha ennyien nem szorítottak, és nem imádkoztak a változásért mint ebben a választási kampányban – mondta Orbán Viktor választási értékelő beszédében a Vörösmarty téren több száz szimpatizáns előtt. A Fidesz elnöke szerint a választást nem a Fidesz, hanem Magyarország nyerte meg.

A magyar polgárok elkezdtek írni egy történelmi mondatot, olyan mondatot, mint 1956-ban, a magyarok ítéletet mondtak egy korszak felett. 2010-ben ítéletet mondtak egy kudarcot vallott korszak felett, és az egységet, a rendet választották. Leadták a szavazatukat magukra, Magyarországra és a jövőre – mondta Orbán Viktor.

A mai napon Magyarország polgárai legyőzték a reménytelenséget. Megmutatták, hogy Magyarország egységes, a magyarokban van erő, Magyarország rendet és biztonságot akar. Megmutatták, hogy ismét jó magyarnak lenni. Magyarország felemelt fejjel tért vissza a Magyarország főutcájára – hangsúlyozta a Fidesz elnöke.

Mutassuk meg magunknak, hogy nem egyszeri fellángolás volt, ami történt, tegyünk meg mindent annak érdekében, hogy 2010 is bevonuljon a magyar nemzet nagy dátumai közé. Hallom az öröm hangjait, de életem egyik legnagyobb feladata előtt állok. Ennek a feladatnak a megoldásához szükségem lesz mindenkire – hangsúlyozta Orbán Viktor. Mi magyarok a hűség emberei vagyunk, ebben van minden bizodalmunk – zárta beszédét a Fidesz elnöke.

Orbán Viktor beszédét követően a Vörösmarty térre ment ahol folytatta beszédét: szikár tény, hogy ezt a választást megnyertük, és már megvan a parlamenti többség. Nincs bizonytalanság, nincs kétértelműség, egyértelmű világos a népakarat. Nem fogunk visszaeretteni azért, mert a kihívás óriási. Számíthatnak ránk – fogalmazott a Fidesz elnöke beszédében.

(Klubrádió)