Aspektus műhely- és záró rendezvény a Kossuth Klubban

Aspektus műhely- és záró rendezvény a Kossuth Klubban

x

Gecse Géza

Aspektus-műhely a Kossuth Klubban 2019.november 8-án, péntek du.5-kor! Egyre közeledünk az Aspektus november 15-i zárórendezvényéhez! De addig a november 8-i találkozó alkalmával laza keretek között technikai segítséget és szakmai segítséget igyekszünk biztosítani annak, aki erre igényt tart! Legközelebb tehát pénteken, 2019. november 8-án délután 5-kor!
Az Aspektus-műhely mostani vendége Pritz Pál történész, akivel a 101 éve megkötött fegyverszünet és a 100 éve aláíratott békediktátumok közötti különbséget, a közben lezajló eseményeket tekintjük át, valamint Sándor Ágoston és Kelecsényi Nándor, akik kisfilm-készítéssel és internet-használattal összefüggő kérdésekre adnak választ! Részletesen a meghívó (belekattintva nagyítható!):
www.gecse.eu/191108_KKlub.htm

Első világháborús történelmi ismeretterjesztő kisfilm vetélkedőnkről mindent megtudsz a www.aspektus.eu oldalról! Azt is, hogy a 2-4 perces kisfilmet november 11-ig kell az [email protected] címre elküldeni!
Az idei év tapasztalatai alapján kialakítottunk egy olyan oldalt, amelyen keresztül ezzel kapcsolatos kérdéseid 85%-ra választ kapsz! Íme:
www.aspektus.eu/content/tamasz-kisfilmmel-palyazoknak

Angol nyelvű kisfilm: 

Magyar nyelvű kisfilm: 

Várunk tehát jövő pénteken 17.00-ra a Kossuth Klubba! Ha további érdeklődőket hozol magaddal, örülni fogunk!

A kisfilm vetélkedőt az Első Világháborús Centenáriumi Emlékbizottság támogatásának köszönhetően tudtuk meghirdetni!

Ha valaki szeretne ott lenni a Parlamentben az Embermentők-konferencián (amit én Koszorús Ferenc-konferenciának is szoktam nevezni) november 14-én, csütörtökön, vagyis egy nappal Aspektus-főrendezvényünk előtt, kérem szépen, hogy jelezze és privátban elküldöm neki a programot és azt is, hogy miként kell regisztrálni!

Üdvözlettel:   Gecse Géza

Copyright © 2019 Aspektus, All rights reserved.
You are receiving this email because you opted in via our website.

Our mailing address is:
AspektusMikszáth Kálmán tér 4. II./7/b.Budapest, Budapest 1088Hungary