Zeneünnep a Zsidó Művészeti Napokon!

Zeneünnep a Zsidó Művészeti Napokon!

Szűcs Gabi énekesnő idén is fellép a Zsidó Művészeti Napokon, most Falusi Mariannal és Váci Eszterrel, erről a fellépésről beszélt a Heti Tv Pirkadat című műsorában.

 

 

Szűcs Gabi elmondta, már régóta dolgozik együtt Vadas verával, aki most a Zsidó Művészeti Napokat vezeti, hozzátéve, minden évben egy különleges produkcióval áll elő, nem lesz ez másként idén sem. Idén Zeneünnep címmel lép színpadra Falusi Mariann és Váci Eszter társaságában. A különlegessége abban áll, hogy olyan dalokat állítottak össze, amelyeket a fellépők a saját repertoárjukban nem énekeltek.

A koncert június 1-én lesz a MOM Kultban, annyit árult el előre az énekesnő, hogy lesz egy különleges vendégük is Jávori Ferenc Fegya, a Budapest Klezmer Band vezetője.

Arról is beszélt Szűcs Gabi, hogy a koncertjein minden korosztály megfordul, elsősorban azok, akik az énekesnőt több mint húsz éve követik, a Cotton Club Singers indulása óta, de ott vannak azok is, akik „csak” az utóbbi években fedezték fel, ők a mai huszonévesek.

A koncertre már most akkora az érdeklődés, hogy mint azt az énekesnő megjegyezte, neki az a titkos vágya, hogy délután is rendezzenek egy előadást, ne csak este.

Szűcs Gabi beszámolt arról is, hogy nyáron több fellépése is lesz, de most is láthatják a nézők egy koncert erejéig a Cotton Club Singerst.