Hollik István szombati sajtótájékoztatóján.

A BEVÁNDORLÁSPÁRTI ELLENZÉK KÉSZ A MIGRÁNSOK BETELEPÍTÉSÉRE

 

Nemcsak Brüsszel, hanem a bevándorláspárti ellenzék is kész a migránsok betelepítésére, a kvóta végrehajtására – jelentette ki Hollik István szombati sajtótájékoztatóján.

A Fidesz-KDNP-s képviselő felhívta a figyelmet arra, a Soros-terv célja, hogy évente egymillió bevándorlót telepítsenek be Európába, ezért akarják bevezetni a kötelező szétosztást, a kötelező kvótát. Az Európai Bíróság döntése sajnos ehhez meg is nyitotta az ajtót, a brüsszeli bizottság még aznap bejelentette, hogy ebben az évben tető alá akarják hozni a felső korlát nélküli, állandó és kötelező mechanizmust – fűzte hozzá.

„EGYETLEN ELLENZÉKI PÁRT SINCS, AKIRE A MAGYAR EMBEREK SZÁMÍTHATNÁNAK A KVÓTA ELLENI KÜZDELEMBEN; A BEVÁNDORLÁSPÁRTI ELLENZÉK EGYTŐL EGYIG A SOROS-TERV ÉS A KVÓTA VÉGREHAJTÁSÁRA KÉSZÜL.”

Hollik István közölte, nemcsak Brüsszel, hanem a bevándorláspárti ellenzék is kész a migránsok betelepítésére, a kvóta végrehajtására; ezt bizonyítja az is, hogy a kvóta elleni küzdelemben és Magyarország megvédésében a magyar ellenzékre soha nem lehet számítani. Emlékeztetett, a magyar baloldal leszavazta azt a törvényjavaslatot az Országgyűlésben, hogy az Európai Bírósághoz forduljunk a kvóta ügyében. Felidézte azt is, hogy a kvótáról szóló népszavazást is bojkottálta az ellenzék, a baloldal nyíltan, a Jobbik pedig fű alatt, majd az összes ellenzéki párt a migránsok betelepítésének megakadályozását célzó alkotmánymódosítást is leszavazta.

A kormánypárti politikus emlékeztetett arra is, hogy Vona Gábor fél évvel a módosítás előtt még azt mondta, hogy aki nem szavazza meg az alaptörvény módosítást, az hazaáruló, majd ő maga sem szavazta meg. Hollik István sokatmondónak nevezte az is, hogy a Jobbik elnöke nemrég egy kereskedelmi csatornán azt nyilatkozta, el lehet azon gondolkodni azon, hogy néhány ezer embert betelepítsenek. Vona Gábor szerint néhány ezer migráns azért jöhet – jegyezte meg.

Fotó: fidesz.hu

Gyurcsány kifejezetten a kvóta mellett gyűjtött aláírást, és büszkén hirdette, hogy elfogadja a kvótát. Molnár Gyula ugyancsak azt mondta, hogy Magyarországnak ki kell venni a részét az ilyen kötelezettségekből. Az Együtt kezdettől nyíltan kvótapárti, és az LMP is azt mondta, hogy el tudja fogadni, hogy kötelező kvótarendszert vezessenek be – sorolta a Fidesz-KDNP képviselője.

Hollik István felhívta a figyelmet arra is, hogy az ellenzéki politikusok Brüsszelben is szorgalmasan nyomogatták a gombot, amikor a migránsok betelepítéséről kellett szavazni. 2016 júliusában a magyar baloldali pártok európai parlamenti képviselői támogatták azt az EP-jelentést, hogy pénzbüntetéssel sújtsák azokat az országokat, melyek nem hajlandóak bevezetni a kötelező kvótát. A magyar baloldali EP-képviselők támogatták azt a 2017-es jelentést is, mely arra buzdította az Európai Bizottságot, hogy gyorsítsa fel a kötelező kvóták bevezetését, a migránsok beutaztatását, és könnyítse meg a családegyesítéseket – idézte fel a politikus.

A kormánypárti képviselő leszögezte, látható, hogy egyetlen ellenzéki párt sincs, akire a magyar emberek számíthatnának a kvóta elleni küzdelemben; a bevándorláspárti ellenzék egytől egyig a Soros-terv és a kvóta végrehajtására készül. Hollik István szerint ezért fontos a nemzeti konzultáció, amelynek során a magyar embereknek joguk van elmondani a véleményüket a Soros-tervről, és arról, hogy akarnak-e más embereket befogadni Magyarországra, vagy sem.

„AZ ELLENZÉK EZZEL BIZONYÍTOTTA, HOGY A KORRUPCIÓ PÁRTJÁN ÁLL.”Hollik István kérdésre válaszolva elmondta, a Fidesz-KDNP feljelentést tesz a Jobbik legújabb plakátjai miatt, mivel azokat szerintük „Simicska játszotta át” a pártnak, teljesen egyértelműen korrupciót és tiltott pártfinanszírozást megvalósítva.

A Jobbiknak „nem jött be a néppártosodás”, folyamatosan csökken a népszerűségük és ezért kétségbeesett dolgokat csinálnak – fogalmazott a KDNP politikusa, aki szerint a most történtek azt bizonyítják, hogy „Simicska nem kilóra, hanem dekára megvette a Jobbikot”.

Hollik István emlékeztetett arra is, hogy a parlamentben az ellenzéki pártok nem támogatták azokat a javaslatokat, amelyek alapján sem a pártok, sem a kormány nem plakátolhatott volna.  Az ellenzék ezzel bizonyította, hogy a korrupció pártján áll – tette hozzá.