Judafest utcafesztivál a Kazinczy utcában

Judafest utcafesztivál a Kazinczy utcában

 

Németország lesz a díszvendég az idei Judafest Utcafesztiválon, amely ismét egész napos programokkal vár mindenkit Budapest régi zsidó negyedének szívében június 5-én vasárnap.
judadest_2016.jpg

Nyárindító kulturális és gasztronómiai utcafesztivál Budapest belvárosában! Egész napos evés-ivás, szórakozás, koncertek, gyerekprogramok és rengeteg zsidó kultúra! Már kilencedszer!

Az egykori Kereszt utca, ahol kóser húsüzemek, kóser éttermek, rézüzemek, kártyafestő műhelyek és kávéházak sorakoztak, egy napra szinte teljes hosszában szabadtéri színpadoknak, és a zsidó kultúrához kapcsolható, színesebbnél színesebb programoknak ad majd helyet.

A Judafest Utcafesztiválok alkalmával egy napra benépesül a különleges hangulatú Kazinczy utca, amelyet egykor kóser húsüzem, kártyafestő és más műhelyek töltöttek meg nyüzsgéssel.

Három színpadon egész nap ingyenes programok várják a látogatókat, akik megízlelhetik a zsidó konyha remekeit, vásárolhatnak kóser bolt kínálatából, valamint kézművesek, könyvkereskedők is gondoskodnak a vásári hangulatról.

Az utcafesztiválon helyet kap a Szervezetek Kaszinója, ahol a sokszínű magyar zsidóság sokszínű világát mutatják be zsidó civil szervezetek.

Az utcafesztiválon színpadi és egész napos programok sokaságával várják a sokszínű magyar zsidó kultúra után érdeklődőket!

A részletes program ide kattintva tekinthető meg