Pozsonyi Piknik Heller Ágnessel

Pozsonyi Piknik Heller Ágnessel

Múlt és Jövő Alapítvány

 
Múlt és Jövő Alapítvány
Postacím: 1024 Budapest
Keleti Károly u. 16. II/3.
Telefon: 316-70-19
Fax: 316-70-19

E-mailcím:

[email protected]

Kérjük, hogy adójuk 1%-ával is támogassák lapunk megjelenését!

Adószámunk:
19638115-2-41

Bankszámlaszámunk:
10200823-22220378-
00000000

Legújabb lapszámunk

 

 

 

Kedves barátaink!

 

 

 

Véget ért a hosszú forró, nyár. Megértjük, hogy kitikkadva vágytok szellemi élmények után. A Lipótváros új, de már szervessé váló karneválja elhozza a felfrissülést: szeptember 6-án ismét Pozsonyi Piknik! Alapítókként mi is jelen vagyunk évről-évre ezen az alkalmon. Idén a Pozsonyi út elején, a P1/1-es standon, a Nagyszínpad előtt találhattok meg minket reggel tíztől este tízig

 

Aki már korán elkezdte a nyaralást, s ezért hiányzott idén a Vörösmarty térről, nemcsak hogy még elcsípheti a könyvheti könyveinket, de még Heller Ágnessel is dedikáltathatja friss és régebbi könyveit.

 

Ez alkalomra jelenik meg A zsidókérdés megoldhatatlansága című könyve másodk kiadásának harmadik utánnyomása – sajnos egyre élesedő aktualitással.

 

 

Ajánlatos benézni a honlapunk kínálatába, hogy kérésre az olvasóink igénye szerint alakítsuk ki a standunk kínálatát.

 

Igen, meg kellett volna jelennie – hagyományosan erre az időpontra tesszük – az ezévi második számunknak is. Ez sajnos néhány hetet késik, de csatolt fileként mellékeljük a tartalomjegyzékét, hogy a korántsem vidám témáinkhoz kedvet csináljunk.

 

S a késés ellenére is várjuk az új előfizetőket – hogy a “helyzetben” – had ne ecseteljük – munkánkat folytatni tudjuk, s méginkább azért, hogy eredménye értő olvasókra találjon.

 

Közeledik a zsidó újév, s vele az ünnepek sorozata. Felkészülni rájuk lélekben – erre nincs is jobb alkalom, mint elmélyedni kiadónk és a folyóirat negyedévszázados kínálatában.

 

 

A Múlt és Jövő közössége