4 nap a könyv és a képregény körül a budapesti Akvárium Klubban

 

4 nap a könyv és a képregény körül a budapesti Akvárium Klubban

4 nap a könyv és a képregény körül

az ezüst hétvégén a budapesti Akvárium Klubban

 

Minden könyv-és képregénykedvelőt várunk december 13. és 16. között az adventi időszak egyetlen, nagyszabású tematikus rendezvényén – a karácsonyi KönyvFiesztán. A négynapos eseményen kicsiknek és nagyoknak, változatos programok keretében, ötven hazai könyvkiadó mutatja be újdonságait, sztárszerzőit. A KönyvFiesztához kapcsolódó, hagyományos képregényes találkozó – a Hungarocomix – résztvevői ezúttal is szemgyönyörködtető meglepetésekkel készülnek. A karácsonyi ajándékozást is megkönnyítő rendezvény valamennyi programja ingyenes.

 

attachment.jpg

Hagyományteremtő szándékkal rendezi meg idén először a Szerep Művészeti Alapítvány, együttműködésben a két nagy könyves közösséggel – a moly.hu és a rukkola.hu csapatával – a főváros szívében, Európa egyik leghíresebb karácsonyi vásárától egy ugrásnyira, az Erzsébet téri Akvárium Klubban a Karácsonyi KönyvFiesztát. Az ezüst hétvégén csütörtöktől vasárnapig zajló eseményen, az Akvárium Klub két nagytermében hagyományos könyves standokon várják a kiadók az olvasókat, a programok pedig három különteremben zajlanak majd.

 

A hazai könyvpiac hagyományosan a legnagyobb forgalmat a karácsonyt megelőző időszakban bonyolítja. Az elmúlt években azonban hiányzott egy olyan esemény, amely ekkorra időzítve koncentráltan ad lehetőséget a kiadók és a vásárlók közvetlen találkozására, ahol a nagy karácsonyi nyüzsgésben az olvasók pihenésképpen kedvenc szerzőikkel is szót válthatnak, avagy beülhetnek egy jóhangulatú felolvasásra.

 

Az esemény keretében a látogatók:

–       dedikáltathatják frissen vásárolt vagy korábbi kedves köteteiket a résztvevő neves szerzőkkel;

–       beszélgetéseket, könyvbemutatókat, felolvasásokat, koncerteket hallgathatnak egy jó kávé vagy egy pohár forralt bor mellett;

–       kedvezményesen, közvetlenül a kiadótól vásárolhatják meg a legfrissebb és legnépszerűbb könyveket és képregényeket

–       A legkisebbeket gyermekprogramokkal is várjuk a hétvégén.

A szervezők meghívását a hazai könyvpiac szinte minden fontos szereplője elfogadta. Az 50 résztvevő kiadó mellett a két könyves közösség is játékokkal, dedikálásokkal, ajándékokkal várja a megjelenteket.

További információk az esemény weboldalán: www.konyvfieszta.hu és Facebook-oldalán: www.facebook.com/KonyvMolyNap

Sajtókapcsolat: [email protected], 30/424-7782