A Wesselényi nem zár be!

A Wesselényi nem zár be!

 

Meglehetősen hosszú ideje egymásnak ellentmondó hírek terjengtek az Amerikai Alapítványi Iskola sorsáról.

 

A bezárásról újra és újra felröppenő, sokakat elbizonytalanító híreket most nagy örömmel és megnyugvással tudjuk megcáfolni.

 

A Magyarországi Autonóm Orthodox Izraelita Hitközség új elöljárósága az Amerikai Alapítványi Óvoda és Iskola hosszú távú, stabil működtetése mellet foglalt állást.

 

Ezzel a döntéssel lezárult az az évek óta tartó áldatlan állapot, melyben évről évre elterjedt az iskola bezárásának híre, ami az intézményünkhöz kötődő vagy érdeklődő családokat  bizonytalansággal töltötte el, a tantestület számára pedig rendkívüli módon megnehezítette a nyugodt munkát, a stratégiai tervezést, a hosszú távú pedagógiai fejlesztést.

 

Bízunk benne, hogy fenntartónk, a MAOIH folyamatos és elkötelezett erkölcsi támogatásával, az anyagi gondokat közös erőfeszítéssel leküzdve intézményünk hosszú és sikeres jövő elé néz.

 

Köszönjük a bizalmat és kitartást azoknak a családoknak, akik eddig is ránk bízták legnagyobb kincsüket, gyermekeiket, és örömmel várjuk mindazok érdeklődését, akik gyermekeiknek családias légkörű, magas elvárásokat támasztó zsidó óvodát-iskolát keresnek. Szeretettel várjuk gyermekeiket óvodánkba, általános iskolánkba, gimnáziumi és a vendéglátó szakiskolai képzésünkbe.

 

Információ: www.aai.co.hu, [email protected], 322-2843

 

 

Sugár Sára

igazgató