„Iszlám fasiszták”

Az Egyesült Államok nagyobb biztonságban van, mint a 2001. szeptember 11-i támadások előtt volt, a kormány sok intézkedést hozott ennek érdekében.


Az „iszlám fasiszták” mindent eszközt felhasználnak arra, hogy csapást mérjenek a szabadságot szerető Amerikára, de a kormány megvédi a nemzetet reagált George Bush amerikai elnök a Nagy-Britanniában meghiúsított merénylettervek hírére.
Még sincsen teljes biztonság, terroristák merényletet terveztek „az ellen, amiben hiszünk” – mondta az elnök a Wisconsin állambeli Green Bayben.
„Hiba azt hinni, hogy az Egyesült Államokat nem fenyegeti veszély” – mondta az elnök, és hozzátette, hogy éppen ezért minden eszközt megadtak a hatóságoknak annak érdekében, hogy meg tudják védeni az embereket.
A szükséges intézkedések miatt az utazók kényelmetlenségekre számíthatnak, türelemre és éberségre van szükség – hangoztatta.
„Az amerikai népnek tudnia kell, hogy veszélyes világban élünk, de a kormány mindent megtesz, hogy megvédje a veszélyektől” – zárta beszédét George Bush.
BreuerPress-info