Táborozz a budapesti zsidónegyedben

Táborozz a budapesti zsidónegyedben – tölts velünk négy napot az őszi szünetben!

 

Ismerd meg a zsidó hagyományokat, találd meg gyökereidet, építsd identitásodat! 2014. október 26.–29. között. Ez nem egy poros levéltári program!


__szit__bor_illusztracio.jpg
A Magyar Zsidó Levéltár őszi zsidó hagyományismereti tábort hirdet. Várjuk azokat a zsidó gyökerű, vidéki és magyar anyanyelvű határon túli, 7.–11. évfolyamon tanuló fiatalokat, akik szeretnének megismerkedni nagyszüleik, dédszüleik hagyományaival és a mai zsidó ifjúsági élettel.

Amire számíthatsz
: Játékos levéltári kutatás, a zsidó Budapest és a tradíciók kalandos megismerése, beszélgetések és találkozás zsidó ifjúsági szervezetekkel, kóser pizza-vacsora, temető-felfedező túra, esti meglepetésprogramok. A jókedvről mi gondoskodunk!

Amit mi állunk: szállás, kóser étkezés, 24 órás felügyelet, programok belépődíjai, indokolt esetben támogatás az utazási költségekhez.

Amit tőled várunk: a jelentkezési lap elküldése az alábbi e-mail címre. Jelentkezés és további információ: Dancz Vera Magyar Zsidó Levéltár, 1705 Bp., Wesselényi utca 7. Telefonszám: (36-1) 413-5547, E-mail: [email protected]

A programot a Joods Humanitair Fonds
Holland Alapítvány támogatja