Nacsa Lőrinc csütörtökön újságíróknak.

A MAGYAR KORMÁNY KŐKEMÉNYEN KÉPVISELJE A MAGYAR EMBEREK ÉRDEKEIT AZ ENSZ PÉNTEKI KÖZGYŰLÉSÉN!

 

A magyar kormány és Szijjártó Péter külügyminiszter kőkeményen képviselje a magyar emberek érdekeit az ENSZ pénteki közgyűlésén! – hangsúlyozta Nacsa Lőrinc csütörtökön újságíróknak.

A fejleményekből világosan látszik, hogy az ENSZ migrációs csomagja teljesen bevándorláspárti, ha ebben a formában elfogadásra kerül, akkor az lényegében egyenlő a Soros-terv végrehajtásával – mutatott rá a kormánypárti politikus. Egyúttal közölte: ezzel Európa népességének összetétele visszavonhatatlanul megváltozhat.

„A MAGYAR EMBEREK MÁR DÖNTÖTTEK, MAGYARORSZÁG NEM AKAR BEVÁNDORLÓORSZÁGGÁ VÁLNI.”

Bár egyre több európai országban szólalnak fel a bevándorlás ellen, egyre többen tesznek az illegális migráció megállításáért, globális szinten mégis a migránsok befogadását akarják ránk erőltetni – hangsúlyozta Nacsa Lőrinc.

Hozzátette: Soros György emberei ott vannak az ENSZ intézményeiben is, a javaslatcsomagból visszaköszönnek a Soros-szervezetek mondatai, „és hogy hogy nem a Soros-alapítvány éppen ezekben a napokban az ENSZ-ben lobbizik”. Ugyanakkor jelezte azt is, hogy az ENSZ migrációs csomagja alapvető joggá akarja tenni migrációt, legálissá akarja tenni az illegális bevándorlást és több pénzt akar fordítani a migrációs folyamatok finanszírozására.

Fotó: fidesz.hu

Ez a kormánypártok számára teljességgel elfogadhatatlan, ugyanis mi azt gondoljuk, hogy migrációt nem támogatni, hanem megállítani kell, és fokozni kell ellene országaink védelmét – húzta alá, hozzátéve: a magyar emberek már döntöttek, Magyarország nem akar bevándorlóországgá válni, így ezt az álláspontot kell továbbra is képviselnünk az ENSZ-ben és minden egyéb más fórumon is.