Hidvéghi Balázs köszönetet mondott a Fidesz nevében

AZ EMBEREK NEM KÉRTEK A BEVÁNDORLÁSPÁRTI ELLENZÉKBŐL

 

Hidvéghi Balázs köszönetet mondott a Fidesz nevében mindenkinek, aki részt vett a józsefvárosi és a Belváros-lipótvárosi időközi önkormányzati választáson vasárnap.

A Fidesz kommunikációs igazgatója hétfőn portálunknak elmondta: a VIII. és az V. kerületben is nagyarányú kormánypárti győzelem született.

„AZ EMBEREK A BIZTONSÁGRA, A BIZTONSÁGOS NÖVEKEDÉSRE SZAVAZTAK.”

Belváros-Lipótvárosban Balla Valéria Emese több mint kétharmados arányban nyerte meg a választást, Józsefvárosban pedig Sára Botondot úgy választották polgármesterré, hogy közel kétszer annyi szavazatot kapott, mint az összes ellenzéki párt által támogatott riválisa – húzta alá.

Az emberek nem kértek a bevándorláspárti ellenzékből és jelöltjeiből – értékelt Hidvéghi Balázs, hozzátéve: nem kértek belőlük, amikor külön-külön indultak és most sem, amikor közösen, egy jelölt mögé állva harcoltak a Fidesz-KDNP jelöltjei ellen.

Fotó: fidesz.hu

Az emberek világos döntést hoztak, a biztonságra, a biztonságos növekedésre szavaztak – szögezte le, megjegyezve: mi azt ígérjük, hogy az emberek érdekében dolgozunk a következő időszakban is.