Hollik István szombati sajtótájékoztatóján.

TOVÁBBRA IS A SOROS-HÁLÓZAT MOZGATJA A SZÁLAKAT AZ EURÓPAI PARLAMENTBEN

 

Az Európai Parlament még mindig a Soros-hálózat fogságában van – fogalmazott Hollik István szombati sajtótájékoztatóján.

Az elmúlt napokban számtalan jelét láthattuk annak, hogy a bevándorláspárti erők továbbra is többségben vannak az uniós intézményekben. Ennek újabb jele, hogy csütörtökön az Európai Parlament elfogadott egy állásfoglalást, mely tökéletesen bizonyítja, hogy továbbra is a Soros-hálózat mozgatja a szálakat. Ezzel az állásfoglalással arra akarják rákényszeríteni a tagállamokat, hogy a migrációt segítő Soros-szervezetek ne legyenek büntethetőek – fogalmazott a Fidesz-KDNP frakciószövetség szóvivője.

„NEM MEGLEPŐ MÓDON SOROS BRÜSSZELI SZÖVETSÉGESEI VOLTAK AZ ÁLLÁSFOGLALÁS TÁMOGATÓI.”

Megjegyezte, nem meglepő módon Soros brüsszeli szövetségesei voltak az állásfoglalás támogatói.

Az állásfoglalás elfogadása után rögtön 60 képviselő üdvözölte az újabb bevándorláspárti döntést; a közleményt aláírók között természetesen ott találhatjuk a Magyarországot elítélő Soros-jelentést jegyző Judith Sargetinit, de ott van még a Gyurcsány-párti Niedermüller Péter, és a balliberális Jávor Benedek is – tájékoztatott a kormánypárti politikus.

Fotó: fidesz.hu

Felhívta a figyelmet arra, az Európai Parlament még mindig a Soros-hálózat fogságában van, hiszen az elfogadott állásfoglalás szinte szó szerint megegyezik a Soros-hálózat nemzetközi migránspárti kampányának a „Welcoming Europe” célkitűzéseivel. Legalizálni és alapjoggá akarják tenni a migrációt, és meg akarják akadályozni, hogy a bevándorlást támogató szervezetek büntethetőek legyenek – fejtette ki. A szóvivő szerint ezzel az a céljuk, hogy tisztára mossák a bevándorlást támogató Soros-hálózatot.

Leszögezte, a Fidesz-KDNP véleménye viszont az, hogy illegális bevándorlás bűncselekmény, ezért ennek szervezése és támogatása is bűncselekmény. Magyarországon éppen ezért szögeztük le a Stop Soros törvénycsomaggal, hogy az illegális bevándorlás támogatása és szervezése Magyarországon bűncselekménynek minősül – fűzte hozzá. Ki fogunk tartani a magyar állampolgárok megvédését szolgáló Stop Soros, illetve alaptörvény-módosítás mellett még akkor is, ha Brüsszelből a Soros-hálózat újabbnál újabb támadásokat fog indítani Magyarország ellen – jelentette ki Hollik István.