Magyarország újabb védvonalat húz – jelentette ki Puskás Imre.

A STOP SOROS ELFOGADÁSÁVAL MAGYARORSZÁG ÚJABB VÉDVONALAT HÚZ

 

A Stop Soros törvénycsomag elfogadásával Magyarország újabb védvonalat húz – jelentette ki Puskás Imre.

A Fidesz szóvivője portálunknak nyilatkozva aláhúzta, minden akadályt létre kell hozni, mely gátolja a bevándorlás szervezőket és finanszírozókat. A jogi és a fizikai határzár mellett a Stop Soros újabb védelmet jelent ahhoz, hogy Magyarországot ne lehessen bevándorlóországgá tenni – fűzte hozzá.

„A JOGI ÉS A FIZIKAI HATÁRZÁR MELLETT A STOP SOROS ÚJABB VÉDELMET JELENT.”

A kormánypárti politikus felhívta a figyelmet arra, a belga miniszterelnök kvótaultimátuma, az ENSZ migrációs csomagja, Soros György újabb brüsszeli tárgyalásai, illetve Brüsszel Magyarország elleni támadásai azt jelzik, hogy nagyon komoly a veszélye annak, hogy a Soros-tervet mindenáron keresztül akarják verik a brüsszeli döntéshozatalon. Európába migránsokat akarnak betelepíteni, legalizálni akarják a bevándorlást, szét akarják osztani kötelező kvóta alapján a migránsokat, és ebben még nagyobb hatásköröket és feladatokat szánnak a Soros-szervezeteknek – sorolta.

Fotó: fidesz.hu

A Stop Soros célja éppen az, hogy a bevándorlást támogató és szervező szervezeteket megállítsuk, őket regisztrálásra, határvédelmi illeték fizetésére, és a teljes átláthatóságra kényszerítsük, továbbá távol tartsuk Magyarországtól azokat személyeket, illetve szervezeteket, akik a bevándorlást finanszíroznák – jelentette ki Puskás Imre.