Hidvéghi Balázs: 130 településen 30 ezer emberrel beszéltek közvetlenül.

A NEMZETI KONZULTÁCIÓ ÁTÜTŐ SIKERT HOZOTT

 

A magyarok támogatják a kormány pozícióját és azt a küzdelmet, amit az önrendelkezésért, valamint Magyarország politikai helyzetének az erősítéséért folytat – fogalmazott Hidvéghi Balázs a Fidesz-frakciónak a nemzeti konzultációt kísérő „Álljunk ki Magyarországért!” című országjáró rendezvénysorozata keddi záróeseményén, Budapesten.

A Fidesz kommunikációs igazgatója elmondta, a konzultáció során az ország minden részébe eljutottak; több mint 130 településen 30 ezer emberrel beszéltek közvetlenül.

„KÖZEL 1,7 MILLIÓAN KÜLDTÉK VISSZA AZ ÍVEKET, ÉS FEJTETTÉK KI A VÉLEMÉNYÜKET A FELTETT KÉRDÉSEKBEN.”

Aláhúzta, a konzultáció átütő sikert hozott, közel 1,7 millióan küldték vissza az íveket, és fejtették ki a véleményüket a feltett kérdésekben.

Hidvéghi Balázs hozzátette, a magyarokat fontosnak gondolják ezeket a kérdéseket, és támogatják a kormány pozícióját és azt a küzdelmet, amit a magyar önrendelkezésért, valamint Magyarország politikai helyzetének az erősítéséért folytat. A politikus kiemelte, büszkék lehetünk erre a teljesítményre, és egyúttal köszönetet mondott mindenkinek, aki részt vett a konzultációban.

Emlékeztetett, többen megpróbálták jelentékteleníteni a konzultációt. A baloldali erők és a balliberális média először azt mondták, hogy sikertelen lesz a konzultáció, nem lesz elég válasz, majd amikor látták, hogy az ellenkezője az igaz, akkor a kérdések tartalmát próbálták elbagatellizálni, azonban csattanós választ adtak azok a magyarok, akik részt vettek ebben – fogalmazott Hidvéghi Balázs