Fegya és barátai – zenés pódium est Vendég: Tompos Kátya Bálint Ház, 2017. március 19. 17.00

Fegya és barátai – zenés pódium est Vendég: Tompos Kátya Bálint Ház, 2017. március 19. 17.00

       www.hetitv.com
Fegya és barátai – zenés pódium est
Vendég: Tompos KátyaBálint Ház, 2017. március 19. 17.00
1065 Budapest, Révay u. 16.
A HETI TV programsorozatának házigazdája Jávori Ferenc Fegya zeneszerző, a Budapest Klezmer Band vezetője, és kitűnő zenésze, 2017. március 19-ére Tompos Kátya színművészt hívta meg egy kötetlen, jó hangulatú találkozóra.
„2005-ben, a Színművészeti Egyetem vizsga előadásán egy helyes, csinos lány nagyon hitelesen alakította  Hode szerepét  (Hegedűs a háztetőn), és remekült énekelt, táncolt. Az előadás után oda jött hozzám, és akcentus nélkül kérdezte: Fegya, ti govoris po ruszki? 
Közvetlensége, természetessége elbűvölt, és tudtam, tehetsége magasra fogja repíteni, és csak idő kérdése, hogy mikor találkozunk újra.”
„Néhány évvel  később befutott színésznő lett,  Junior Prima Primissima Díjat kapott, a Nemzeti Szinház elismert művésze, aki a színház mellett filmszerepeket is vállalt, és lemezeket is kiadott.  Pár éve a Budapest Klezmer Band a Zsidó Nyári Fesziválon lépett fel, amelyre meghívtam Kátyát, sztárvendégként. Természetesen  orosz és jiddish dalokat énekelt, és hatalmas sikert aratott.
Emlékezetetes számomra az is, amikor az Arénában  Zoránnal  együtt énekelte az Esküvő c. dalomat!  Örömömre szolgál, hogy  vendégem lesz, és  beszélgethetünk sikeres pályájáról és  közös élményeinkről márius 19-én, a Bálint Házban.Mindenkit nagy szeretettel várunk!”
Felhívjuk a kedves közönség figyelmét, hogy az estről a HETI TV nyilvános felvételt készít, amelyet későbbi időpontban műsorára tűz. Online jegyvásárlás

Személyes jegyvásárlás: Aviv Jegyiroda (1072 Bp., Akácfa u. 47.)
valamint az Interticket országos hálózata

Szervező: Kultúr Produkciós Iroda Nonprofit Kft.