Gumiasztalról a fellegekbe

 

Gumiasztalról a fellegekbe

cirkusz.f.

A hétvégi wiesbadeni XXV. Európai Ifjúsági Cirkuszfesztiválon az aranyérem mellett a közönség díját is elnyerték a Baross Imre Artistaképző növendékei.

A sikert sikerre halmozó High5 elnevezésű formáció „Men In Black” című, gumiasztalon előadott bámulatos programja a 18-25 évesek kategóriájában végzett az első helyen.

„Munkátokkal, személyiségetekkel, kitartásotokkal példát mutattok kortársaitoknak, immár nem csak az Artistaképzőben, de országos léptekben is.” – a zsűri döntését követően a Nagycirkusz munkatársai és a jelenleg műsoron levő Lúdas Matyi című program fellépő művészei nevében a győzteseknek és felkészítő tanáraiknak így gratulált Fekete Péter miniszteri biztos, cirkuszigazgató.

Ön tudja-e, hogy – a győzteseknek kijáró ünneplésre a sajtó megtisztelő jelenléte mellett 2016 oktober 20 án – csütörtökön – 14:00 órakor kerül sor a Fővárosi Nagycirkuszban, ahol a Baross Imre Artistaképző oktatói, növendékei, a cirkusz munkatársai és fellépő művészei valamint a cirkuszművészetet szerető lelkes közönség ünnepélyesen fogadja majd  a High5 Wiesbadenből hazatérő fiatal artistáit: Lukácsi Petrát, Terebesi Tamás Dominikot, Fülemen Tamás Alexet, Kardos Leventét és Bényei Marcellt.