Halász János: Felszólítjuk a baloldalt, hogy álljanak a magyar emberek oldalára!

A BALOLDAL MÉG MINDIG NEM AKAR TUDOMÁST VENNI A VALÓSÁGRÓL

Felszólítjuk a baloldalt, hogy a bevándorlók támogatása helyett álljanak a magyar emberek oldalára! – fogalmazott Halász János.

Az Európai Unió összes tagállamára kiterjedő felmérés igazolta, hogy a kötelező betelepítési kvóta nagyon megosztó kérdés – utalt a Fidesz-frakció szóvivője a Századvég Alapítvány Project 28 kutatására, melynek eredményét tegnap mutatták be egy konferencia keretében.

„A MEGKÉRDEZETTEK KÉTHARMADA TART ATTÓL, HOGY A BEVÁNDORLÁS KÖVETKEZTÉBEN NŐ A BŰN- ÉS A TERRORCSELEKMÉNYEK SZÁMA EURÓPÁBAN.”

Halász János kiemelte: a megkérdezettek kétharmada tart attól, hogy a bevándorlás következtében nő a bűn- és a terrorcselekmények száma Európában. Megjegyezte: a kutatás igazolja, hogy az emberek tudják mi a valóság: a terrorizmus és a migráció kéz a kézben jár. Ezzel szemben az európai és magyar baloldal nem akar tudomást venni erről a tényről – szögezte le.

Felidézve Gyurcsány Ferenc (DK), Molnár Zsolt (MSZP), Schiffer András (LMP), Szanyi Tibor (MSZP) és Tóbiás József (MSZP) közelmúltbeli nyilatkozataira, hangsúlyozta: a baloldal nem akar tudomást venni a valóságról, hogy a bevándorlási hullám kezdete óta ugrásszerűen emelkedik a nők elleni erőszakos cselekmények száma, a párizsi merényletet bevándorlók követték el, és már több százan haltak meg terrortámadásban.

Fotó: fidesz.hu

Ezért a Fidesz-frakció szóvivője felszólítja a baloldal képviselőit, hogy a bevándorlók támogatása helyett álljanak a magyar emberek oldalár