A Fidesz-frakció közleménye

A Fidesz-frakció közleménye

Rogán_Antal

A belvárosi önkormányzatot azóta támadják, amióta én vagyok a Fidesz frakcióvezetője. A politikai hátsó szándék, a mindenáron való lejáratás kísérlete nyilvánvaló, mondhatni, kilóg a lóláb a lejárató közlemények és cikkek mögül. Ennek ékes példája, amikor megpróbálták összemosni a nevemet az alvilággal, és miután pereket indítottam emiatt, Portik Tamás rokonai egy csapásra átváltoztak Habony Árpád rokonaivá.

Büszke vagyok arra, hogy polgármesterségem alatt a Belváros megújult és Budapest leggyorsabban fejlődő kerülete lett. Ebben az időszakban a Belváros vagyona nőtt és nem csökkent. Ha rosszul gazdálkodtunk volna, ez nyilvánvalóan fordítva lenne. Minden forintot visszafordítottunk a Belváros fejlesztésére, vagy az ott élők támogatására. Szociális boltok nyíltak, támogattuk az időseket és a gyereket nevelő családokat.

Minden bérlőnek ugyanannyi kedvezményt adtunk, és mindenki csak a jogszabályokban biztosított kedvezményt kaphatta meg. A Belváros jogszabályait és vagyongazdálkodását a Gyurcsány- és Bajnai-kormányok hatóságai, közigazgatási hivatalai rendszeresen vizsgálták, és rendben találták. Sem engem, sem az önkormányzatot semmilyen vizsgálat során nem marasztaltak el.

A Demokratikus Koalíció ellen már pert indítottam, most ugyanezeket a rágalmakat ismétlik tovább. Készen állok arra, hogy a bíróság előtt is megvédjem Belváros önkormányzatát a nyilvánvaló rágalmakkal szemben.

Rogán Antal, a Fidesz – Magyar Polgári Szövetség frakcióvezetője