Halljad Izrael előzetes: 2012.10.05. 13.30

Halljad Izrael előzetes: a MAZSIHISZ szociális szolgáltatásai

Adásunkban Kardos Péter zuglói főrabbi nem csak körzetéről, hanem az általa szerkesztet kéthetenként megjelenő Új élet című felekezeti lapról is nyilatkozik.
Szita Szabolcs történész egy berlini kilátásról beszél, de szó lesz a MAZSIHISZ szociális szolgáltatásairól is.

A mikrofonnál a szerkesztő műsorvezető Breuer Péter. Október 5-én, pénteken délután fél kettőkor jelentkezem a Halljad Izrael adásával.

Halljad Izrael

Tel.: 06-30/999-4863  

E-mail: [email protected]  

A zsidó felekezet társadalmi, kulturális és vallási magazinja. Itthon és a világ zsidó szemmel, mindenkinek. 

A zsidóság sokszínű és gazdag világába kalauzoljuk hallgatóinkat. Lesz szó, aktuális eseményekről, égető társadalmi problémákról, éppúgy, mint zenéről, irodalomról és hagyományról. A legérdekesebb kulturális eseményekről a helyszínről számolunk be, a stúdióban pedig meghívott vendégeinkkel beszélgetünk: tudósokkal, közéleti személyiségekkel, papokkal-rabbikkal, művészekkel, zsidókkal és nemzsidókkal – mindenkivel, akinek véleménye van zsidókról és zsidóságról. Újszerű nézőponttal és formabontó látásmóddal várunk félórára mindenkit – aki szereti vagy utálja, ismeri vagy nem ismeri, a magyar zsidóságot. Riportjaink között pedig a zsidó zene teljes spektrumából válogatunk, a hagyományos dallamoktól a legmodernebb popig.

Munkatárs


  • A szerkesztő műsorvezető Breuer Péter