Dan Reisinger kiállítása Magyar Zsidó Múzeumban

Kiállítás megnyitó / 2011. december 12. hétfő, 17:00 óra

Dan Reisinger izraeli iparművész, a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem címzetes egyetemi tanárának önálló kiállítása.

A Mazsihisz- Magyar Zsidó Múzeum tisztelettel meghívja Dan Reisinger izraeli iparművész kiállításának megnyitójára, 2011. december 12-én hétfőn 17:00 órára.

A kiállítást dr. Bendzsel Miklós a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatal elnöke nyitja meg, a kiállítás kurátora Rusznák Rita.

A Magyar Zsidó Múzeum időszakos kiállítást rendez Dan Reisinger iparművész munkáiból 2011. december 12. és 2012. január 12. között a művész részvételével. Szeretnénk bemutatni Dan Reisinger magyar gyökereit, életének állomásait, munkásságát.

A kiállítás alkalmával a látogatók iparművészeti kuriózummal találkozhatnak. Láthatják a művész logó és csomagolás terveit, amelyek számos, hazánkban is jelen lévő cég megbízásából készültek, amelyek nem tárultak eddig a közönség elé.

Munkáiban nagy szerepet kapnak a színek, és a kiállítás érdekessége hogy nem csak a falakat vonjuk be a látványba, hanem térbeli munkái is jelen lesznek. Mivel a kiállítás az iparművészetről és a designról szól, szeretnénk különféle programokat is szervezni.

A kiállítás 2011. december 12. és 2012. január 12. között tekinthető meg.

reisinger_4.jpgreisinger_2.jpgreisinger_3.jpgreisinger_1.jpg