AZ EL AL ÚJ BELFÖLDI JÁRATOT NYIT TEL AVIVBÓL EILATRA –

 A VÖRÖS-TENGERI NYARALÓHELYRE


 

AZ EL AL ÚJ BELFÖLDI JÁRATOT NYIT TEL AVIVBÓL EILATRA – A VÖRÖS-TENGERI NYARALÓHELYRE

 

Az izraeli légügyi hatóságtól kapott engedély alapján az EL AL Izraeli Légitársaság 2010 augusztus 1.-én indítja első belföldi járatát Tel Avivból Eilatra,  a Vörös-tenger partján fekvő népszerű nyaralóhelyre.

Az új járat kényelmes csatlakozást   biztosít az Eilatra  külföldről érkezőknek és  az utasok egész úton élvezhetik az EL AL magas szintű fedélzeti szolgáltatásait.

Az eilati járat a Tel-Avivi tarifákhoz adott pótdíj ellenében vehető igénybe a nemzetközi utazók részére.

Mód  van útmegszakításra is a nemzetközi és a belföldi EL AL járat között, vagy közvetlen csatlakozásra is – a menetrend függvényében – oda- vagy visszaútban.

Eliezer Skedy, az EL AL elnöke szerint az új járat lehetőséget nyújt a külföldről érkező turisták részére, hogy  versenyképes árakon vegyék igénybe  az EL AL kényelmes és színvonalas szolgáltatásait – Eilatba is.

„Eilat, a vörös-tengeri riviéra, eddig is nagyon népszerű volt Európában.

Az új járatnyitás lehetővé teszi az amerikai kontinensről érkezőknek is, hogy  izraeli tartózkodásuk során Eilatba is ellátogathassanak.” – nyilatkozta Eli Cohen, az EL AL kereskedelmi  ügyekért felelős  elnökhelyettese.

„Eilat híres a hangulatáról, az egész évben kellemes, nyárias időjárásáról és a szállodák magas szintű szolgáltatásairól. Az eilati járat megnyitásától az ideérkezők számának növekedését reméljük.”

Az EL AL az Izraeli Turisztikai Minisztériummal és az Eilati szállodaszövetséggel közösen

népszerüsíti az új járatot és a vörös-tengeri üdülőhelyet.

Tel Aviv és Eilat között  Boeing 737-700 gépek repülnek naponta ( szombat kivételével) háromszor, 136 ülőhelyet kínálva  járatonként.

 

Az 1948-ban alapított EL AL Izraeli Légitársaság, Izrael nemzeti légitársasága kínálja a legtöbb közvetlen járatot Izrael és a nagyvilág között.

Az EL AL 36 városba repül közvetlenül Izraelből és célállomások százait ajánlja a code-share partnerekkel kötött megállapodások keretében  az utazóknak.

Az EL AL  az izraeli megújulás, gondoskodás és a színvonalas  vendégszeretet  szimbóluma.

 

BreuerPress-info